Sivut

maanantai 14. syyskuuta 2015

Onnidog`15 lauantai

Näin vakavasti me Sisun kanssa treenataan :D.
Lauantaina mentiin ensimmäiseksi Sisun toko koulutukseen :). Käytiin läpi kaikki alo-luokan liikkeet, paitsi me jätettiin välistä noutoesineen pitäminen. Olin todella tyytyväinen Sisuun :). Se teki kaikki liikkeet hienosti ja virekin pysyi ihan ok. Treenien alusta oli toi kivinen, joten maahanmenoista Sisu ei oikein tykännyt, mutta kyllä se ne teki loppujenlopuksi. Uudeksi lempiliikkeeksi muoduistui uusie sääntöjen hyppy :D.  Liikkeiden välissä rapsutin Sisua ja treenattiin muutamaa liikettä :). Ei enää oteta Sisun kanssa tokoa kovinkaan tavoitteellisesti ja Sisu selkeästi tykkää tästä tavasta :D. Sisun koulutuksen jälkeen kävin kuvaamassa Mantan agi treenin.
Manta agi treeneissä :)
Putken treenausta
Mantan treenin jälkeen oli vuorossa Siirin freestyle-treeni :). Menin silloin keväällä ilmoittamaan sen aloittelevien-ryhmään, joten treenattiin pelkästään yksittäisiä liikkeitä ja paria liikettä yhdistettynä. Tämä treeni oli kuitenkin hyödyllinen Siirille, sillä se ei ole vähäänaikaan treenannut yksittäisiä liikkeitä :). Alkutreeni meni tosi hyvin ja Siiri oli hyvässä vireessä. Vein sen välissä autoon muutamaksi minuutiksi lepäämään. Johan oli tauon jälkeen taas intoa! :) Lopputreenistä Siiri näki äitin ja Sisun kauempana, joten tehtiin vaan pari onnistunutta toistoa ja lopetettiin.

Freestyle-treenin jälkeen mentii tekemään Siirille jälki. Koska pari edellistä jälkeä oli mennyt huonosti, kokeiltiin vaihtaa namut lihapullaan ja tadaa, johan oli kuin eri koira! :D Siiri jäljesti tosi nätisti! :) Jälki ei ollut todellakaan pitkä, sillä haettiin vain onnistumista, mutta jälki sisälsi neljä kulmaa. Siiri söi kaikki namut jäljeltä ja keskittyi jäljestämiseen :). Se oli todella hieno!
Pyörii pyörii :D
"Sirpa löysi elloksen kuvaston...".
Sitten oli kolmen tunnin tauko. Illalla käytiin vielä kaikkien koirien kanssa mätsärissä :). Mantan esiintymistä en kerennyt näkemään, mutta Siiri ja Sisu esiintyivät oikein kivasti. Etenkin Sisu yllätti mut esiintymisellään <3. Tuloksina Mantalle SIN 3, Siirille SIN 1 ja Sisu pun-(ei sij.)! Wowwow! :) Huikeeta! Olen vieläkin niiiin iloinen :). 
Sisun pun-
Siiri SIN 1!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat