Sivut

torstai 24. syyskuuta 2015

Treenaamista treenamisen perään :)

 Ollaan oltu nyt viikko Sisun kanssa iskällä, joten olen hyvin pystynyt keskittymään Sisun treenaamiseen :). Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä. Ensimmäisellä kierroksella tehtiin meidän koreografian musiikkiin improa, sieltä täältä ns. oikeaa koreografiaa. Sisu oli hieno <3. Sillä pysyi vire hyvin ja sen verran kun muistan, niin missään kohtaa ei tullut pahoja virheitä. Sain hyviä vinkkejä omaan liikkumiseen. Toisella kierroksella treenattiin vadin kiertoja ja sen päälle menoja..Sisu oli ihan innoissaan! :D Vati otetaan ehdottomasti seuraavaan ohjelmaan mukaan :). Lauantaina on tosiaan kisat ja ensimmäistä kertaa uskallan sanoa, että lähden suht luottavaisin mielin. Tiedän, että koira osa koreografian, jos se niin haluaa :).

Tiistaina käytiin treenaamassa parin kaverin kanssa kentällä :). Sisun kanssa tehtiin ensimmäisellä kierroksella meidän koreografiaa, tosin pienin muutoksin, sillä ei saatu musiikkia soitettua :D. Sisu oli hieno <3. Aluksi se otti muista häiriötä, mutta loppuun saatiin hyviä pätkiä. Toisella kierroksella Sisu treenasi kaverini kanssa näyttely juttuja. Olin varma, että Sisu ei jaksaisi kauaa, mutta wow...Vladan ja Sisun yhteistyö oli hienoa! :) Kolmannella kierroksella tehtiin vähän tokoa. Tehtiin Sisun kanssa joku seuruu-luoksetulo-kaavio, paikkamakuu ja luoksepäästävyys. Seuruut ja luoksetulot oli todella hienoja! :) Samoin paikkamakuu oli ihan super hieno, vaikka häiriö oli paha. Luoksepäästävyydessä Sisu oli mulla ekaa kertaa vapaana. Muutaman kerran se katsoi Vladaa, mutta huomautin ja lopetti :). Jes,jes!! Edistystä!! <3
 Tänään käytiin agility treeneissä. Meillä oli uusi, todella hyvä, kouluttaja opettamassa. Tehtiin yksinkertaista ja kivaa rataa, jossa oli kuitenkin pari vähän haastavampaa kohtaa :). Sisulle juuri hyvä rata! Kun päästiin radalle Sisu oli alusta asti tosi innoissaan! Ainut mitä ihmettelin oli se, että Sisu ei irronnut putkiin kovin varmasti. Voi tietty olla, että ohjasin ne liian hutiloiden tms. :D Tässäkohtaa video olisi auttanut. Sain hyvän ohjaus vinkin takaskiertoon ja wow, Sisu teki sen tosi hyvin! :) Harmi, että kerettiin käydä radalla vain kerran, kun oli niin paljon koiria. Lopuksi tein vielä pari toko juttua ja lähdin jäähdytys-lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat