Sivut

torstai 17. syyskuuta 2015

Onnidog`15 sunnuntai


Sunnuntaina oli ensimmäiseksi vuorossa Siirin rallytoko- ja Mantan freestyle-koulutus :). Siirin kanssa mentiin muutaman treenikerran kokemuksella odottavaisin mielin treeneihin. Treenattiin ensin molemmilla puolilla seuruuta. Se meni ihan hyvin. Sitten puolenvaihtoa pujottelun avulla :). Noh, koiratamssi koiralle tämä oli ihan helppo. Lopuksi suoritettiin vielä kerran rata. Siiri oli tosi innoissaan. Saatiin hyviä neuvoja ja rally-toko on kyllä hauska laji! :)

Treenin jälkeen mentiin Hanna Juutin pitämälle raakaruokinta ja koiran luontainen hyvinvointi-luennolle. Wow, miten paljon voikaan saada uutta tietoa kahden tunnin aikana?!? :D Suosittelen ehdottomasti koiransa ruokavaliota pähkäileville :). Tämän luennon myötä uskallan jopa suunnitella Siirin ruokavalion vaihtamista kokonaan raa`alle.
Luennon jälkeen oli tunnin tauko ja sitten oli vuorossa fresbee-koulutus. Mukaan lähtivät yllätysyllätys Manta ja Siiri :D. Siiri sekosi fresbeistä ihan täysin. Se juoksi ympyrää, kun sai niitä kiinni, ja mä vaan ihmettelin vieressä, että mistä toi repii ton kaiken energiansa! :D Saatiin hyviä neuvoja, miten jatkaa kotona treenausta.
Fresbee-treenin jälkeen mentiin Sisun kanssa htm-koulutukseen :). Treenattiin vasemmalla ja oikealla puolella seuruuta, etuseuruuta, takanaseuruuta, aliseuruuta ja "reunaseuruuta". Sisu oli alkutunnista tosi innoissaan :). Lopuksi se alkoi jo selkeästi väsyä, joten tehtiin pari liikettä ja lopetettiin. Ranskanbulla oli vallan pätevä <3.
Htm:n jälkeen käytiin vielä Siirin kanssa toko-treeneissä :). Tehtiin hyppyä, luoksetuloa ja maahanmenoa. Koirat oli jo niin väsyneitä, että pidettiin tosi lyhyt treeni. Siiri kuitenkin yllätti! :) Se näki viikonlopun aikana ensimmäistä kertaa hypyn ja toko koulutuksessa treenas jo vallan päteviä hyppyjä :). Siiri teki myös elämänsä parhaimman luoksetulon...eteentulo oli super! :D Toko-koulutuksen jälkeen lähdettiin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat