Sivut

torstai 17. syyskuuta 2015

Taitavia koiria :)

Pahoittelut, postailu on vähän jäänyt. On ollut niin kiire, ettei yksinkertaisesti ole kerennyt :D. Yritän tiivistää tapahtumat mahdollisimman hyvin. Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä :). Pidettiin möllikisat, tosin tuomareita oli vain yksi. Molemmat koirat meni tosi hyvin! Videoita myöhemmin katsoessani yllätyin :D. Siiri olisi ehkä hiukan tarkemmin saanut tehdä temput, mutta pääasia, että toisella oli kivaa :D. Olin oikein tyytyväinen :). Pisteitä en tarkalleen muista, koska paperit joissa ne on, on äitillä. Koreografioiden jälkeen otin vielä kerran molemmat koirat treenaamaan yksittäisiä temppuja. Hienostihan ne temppuili! :D


Tiistaina käytiin bokserien toko treeneissä. Ekalla kierroksella Siiri treenas saalisviettiä ja siinä sivussa perus käskyjä. Siiri oli tosi hieno! :) Toisella kierroksella Siiri treenasi sivulletuloja, seuruuta, maahanmenoa ja luoksetuloa. Sivulletuloja jankattiin oikein kunnolla, että saatiin ne täsmällisiksi. Seuruut ja maahanmenot oli kans hienoja :). Luoksetulo oli upea, vaikka häiriö oli aika paha! Hieno Lalli <3. Kolmannella kierroksella Siiri treenasi paikallaoloja. Sisu teki vain yhden kierroksen, jolla se teki muutaman seuruun ja luoksetulon :). Seuruun käännöksissä Sisu vähä jätätti, mutta korjasi nopeasti, eikä tarvinnut lisäkäskyjä. Luoksetulo oli supumaiseen tapaan nopea ja nätti :).

Eilen käytiin koirauimalassa. Sisu ui ensin 4puolikasta kierrosta. Sisu oli vallan pätevä! :) Sitten Siiri ui 15kokonaista kierrosta. Hmm...Sirpan oli hiukka kokeiltava ensin, että josko pystyisi vähän oikomaan käännöksissä. Ei onnistunut ja uskoi lopulta ;). Lopussa Siiri ui tosi nätisti! Rampilla olo on parantunut huomattavasti :). Sitten Sisu ui vielä n.4 puolikasta kierrosta, en tiedä ihan tarkkaa määrää. Pahoittelen kuvien laatua, jouduttiin turvautumaan kännykän kameraan :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat