Sivut

torstai 3. syyskuuta 2015

Uimista ja treenailua :)

Huhhuh...ollaan taas riennetty paikasta toiseen :D. Eilen käytiin pitkästä aikaa koirauimalassa. Molemmat koirat uitettiin altaan ulkopuolelta. Sisu oli ihan innoissaan ja alkoi tärisemään, kun tajusi mihin tultiin :D. Sisu ui kuusi puolikkaan ja kokonaisen kierroksen välistä kierrosta. Leisson oli super hieno!! <3 Sisu ui ihan reunoja pitkin ja rennonletkeästi meni eteenpäin. Siiri ui kuusi kokonaista kierrosta. Lalli käyttäytyi rampilla paljon paremmin, kuin keväällä, jes! :) Sensijaan uidessa Siirin oli sählättävä normaalit sähläykset. Siiri siis ui aina ekan kierroksen alun etujalat yläällä vettä räiskien. Kääntymiset sensijaan oli loistoja, hyvä Lalli! :)
Tänään käytiin ensin tekemässä Siirille jälki. Jäljellä oli kolme kulmaa, joista kaksi ihan alussa ja yksi loppupuolella. Jäljen pituutta en muista. Sirpa oli vallan hieno <3. Alku oli täydellinen, Siiri haisteli jokaisen askeleen hyvin ja teki kulmat tosi nätisti :). Lopussa heinä oli vähän huonompaa, jolloin Siirin jäljestystekiikka ei ollut niin hyvää, mutta jäljellä pysyttiin ja Siiri jatkoi loppuun asti silti. Lopussa oli rasiassa namuja. Olen nyt tehnyt niin, että Siirin on mentävä maahan jotta avaan rasian. Noh..neiti ei tänään millään pystynyt -_-. Meni se sinne maahan sitten loppujenlopuksi :D.

Jäljen ajamisen jälkeen mentiin Sisun kanssa agility teeneihin :). Tehtiin rataa. Me tosin tehtiin vain osaa radasta, koska Sisulla on sunnuntaina kisat ja haluan sillä pysyvän innon. Alussa treenattiin tekniikkaa vähän aikaa :D.  Saatiin hyviä neuvoja ohjaukseen liittyen. Rengas oli myös toinen, joka tuotti hankaluuksia, mutta pienen keskustelun jälkeen sekin onnistui :D. Loppuaika treenattiinkin putkilla eri kuvioita. Putket ja pussit oli hienoja :). Samalla tuli treenattua irtoamista ja kunhan itse keskityn ohjaamiseen tarpeeksi, niin Sisu irtoaa todella hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat