Sivut

maanantai 7. syyskuuta 2015

Huippu hyviä treenejä! :)

Käytiin eilen Sisun kanssa agility kisoissa, kyseessä oli vieläpä kotikisat :).  Rata meni kaikenkaikkiaan Sisun radaksi tosi hyvin. Radalla oli tosi paljon postiivista..mm. renkaan ja takaakiertojen onnistuminen ja vauhdin pysyminen :). Vaitettavasti kepeillä Sisu kiersi ekan välin ja toisiksi viimeisellä esteellä Sisu lähti ihmisen luo, joten niistä tuli virhepisteitä. Mutta muuten meni tosi hyvin! :) Tuloksena siis -10vp. ajalla 80.44s. Jes <3. Hyvä Leisson! Nyt loppuvuoden projektiksi otetaan kyllä ehdottomasti kepit..ne tarvii vauhtia ja varmuutta.
 Tänään oli koiratanssi treenit :). Siiri treenasi lähinnä tekniikkaa. Ensin treenattiin kaksi kierrosta htm-positioita. Mm.etuseuruuta, aliseuruuta, takana molempiin suuntiin seuruuta ja "reunaseuruuta" (lue:..eli siis koira on vasemmalla sivulla ja ohjaaja peruttaa) :). Ei pidetä htm:n kanssa mitään kiirettä, treenaillaan positioita sillointällöin. Siiri oli tosi hieno! :) Eihän meillä vielä mikään positio ole 100% varma, mutta pikkuhiljaa :D. Lopuksi treenattiin vielä koreografiansa yhtä tiettyä kohtaa muutaman kerran, että saatiin treenattua lehteä. Siiri oli tosi innoissaan ja treenit onnistui hyvin :).

Sisu treenasi ekalla kierroksella temppuja yksitellen. Sisu oli myös hyvällä tuulella :). Olen huomannut, että lämppäkierros on erityisesti Sisulle tärkeä, jotta saan sen vireen nousemaan. Lopuksi Sisu teki koreografiansa kokonaan. Palkkasin sitä aika tiuhaan ja wow, Sisun vire pysyi tosi hyvin! :) Epävarmemmatkin liikkeet onnistui! Sisusta huomasi, että se tiesi mitä on tulossa seuraavaksi, mutta se ei ennakoinut. Olin todella tyytyväinen :). Pari omaa ohjaus mokaa tuli, mutta koira ei hämääntynyt niistä. Kunhan nyt vaan saisin oman liikkumisen varmaksi :D. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat