Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Hyvä pallo, parempi treeni :D.

Varoitus! Tästä tulee hyvin kuvapainotteinen teksti. Treeneistä pitäisi kai kirjoitella ja pari muutakin postausta on odottamassa luonnoksissa, mutta kuvaaminen inspiroi jotenkin enemmän :D. Ollaan treenailtu lähinnä tokoa. Ollaan Siirin kanssa opeteltu niinkin yksinkertaista asiaa, kuin pallolla leikkimistä :D. Onni on hyvät kouluttajat, joilta saa hyviä neuvoja :). Koirassa näkyy edistystä jo muutaman päivän sisällä! Sisu teki tänään "kisanomaisen" toko treenin, tosin palkan kanssa :). Kivaa vaihtelua koiratanssin ja agilityn ohella. Totesin, että täähän olisi ihan helppoa Sisulle, jos saisi sen kaukot hiottua ja pitämään noutokapulaa suussa :D.
Viimepäivinä on ollut ihan mielettömät ilmat! :) Sopivan viileää ja raikasta. Syksyn raikas ilma innostaa lenkkeilemään enemmän, kuin kesän tunkkaiset helteet. Koiratkin nauttii, kun ei ole niin kuuma :). Syksy on vaan paras vuodenaika <3. Koirauimalakin aukesi alkuviikosta, joten huomenna on syksyn ensimmäinen koirauimala kerta. Jeiij! :) Saa nähdä, kuinka innoissaan koirat on, kun viimeksi ovat pääseet koirauimalaan toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat