Sivut

lauantai 26. syyskuuta 2015

Asenteella :D

Tänään käytiin Sisun kanssa koiratanssi kisoissa Tampereella/Akaalla :). Takana on väsyttävä, mutta aivan huippu kisareissu! Taas sitä muistui mieleen, miksi tämä harrastus on niin parasta...vaikka joutuukin heräämään viikonloppuisinkin 5.30 :D. Yritin koota jännityksen mahdollisimman hyvin, tein normaalit alkulämpät ja sitten se olikin menoa :D. Alku oli ihan super hieno! Keskellä koreografiaa Sisun vire vähän laski ja se katsoi muutaman kerran yleisöön, mutta palasi kuitenkin suorittamaan liikkeitä. Lopussa pari viimeistä liikettä onnistui myös tosi hyvin :).

 Mulla ei ollut mitään erityisiä tavoitteita, kunhan saataisiin koreogafia hyvillä mielin loppuunasti. Wow! Olin juuri tuomassa Sisua pihalta, kun meidän kouluttaja tulee kysymään, "tiiätkö, paljonko saitte pisteitä?" En todellakaan tiennyt :D. 153!! "MITÄH?!?" :D Parannettiin siis viime kerrasta 9pisteellä! Wow! :D Edelleenkin siellä on tietty parantamisen varaa, mutta olen niin iloinen ja yllättynyt, että saatiin noin hyvä koreografia tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat