Sivut

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Onnidog`15 perjantai

Huhhuh...rankka, mutta ehdottomasti hyödyllinen viikonloppu takana :). Se fiilis on niin uskomatonta, kun saa treenata huippujen kouluttajien valvomana ja saa yhden viikonlopun aikana paljon uusia neuvoja :). Ja nyt on taas haikeaa, kun joutuu odottamaan seuraavaan kertaan vuoden :D. Kuvia ja kerrottavaa on niin paljon, että teen tänäkin vuonna jokaisesta päivästä erikseen postaukset. Tapahtuman ajan oltiin Susannan ja Mantan kanssa samassa kämpässä :).

Perjantain ensimmäinen koulutus oli peltojälki, johon mentiin Siirin ja Mantan kanssa :). En muista Siirin jäljen pituutta, mutta se sisälsi 4-5tyhjää 2-5:n askeleen pätkää ja kolme kulmaa. Hmmhh..Siiri roiski menemään ihan miten sattuu D:. Saatiin syy aika nopeasti selville...koiranmakkara, jota olen nyt muutaman kerran käyttänyt jäljellä namuina, ei ole Siirin mielestä tarpeaksi hyvää :D. Kouluttaja oli samaa mieltä. Manta teki jälkeä ekaa kertaa ja näinollen se teki 3ruutua. Manta jäljesti tosi hienosti! :)
Sitten käytiin hakemassa mökkiin avaimet ja oltiin siellä vähänaikaa. Lähdettiin lämppälenkille, sillä seuraavaksi olisi Sisun agility treenin vuoro :). Treenattiin aika yksinkertaista rataa, mutta se sisälsi pari ohjauskikkailua, mikä toi rataan kivasti haastetta. Ensin treenattiin pari kertaa rata läpi. Sisu oli tosi hieno! :) Sain hyviä vinkkejä ohjaukseen ja wow, koira muuttui silmissä! :) Siitä taolle. Tauon jälkeen treenattiin radan alkua ilman käsiä ja ääntä piti käyttää mahdollisimman vähän. Piti muutaman kerran treenata, että onnistui :D. Saatiin me kuitenkin pari onnistunutta toistoa.
Sitten oli tunnin tauko. Tunnin päästä lähdettiin Tommy Wirenin luennolle, aiheena koulutuksen suunnittelu ja toteutus :). Aihe oli todella mielenkiintoinen ja saatiin paljon hyviä vinkkejä, miten suunnitella treenit. Luento oli varsin hyvä ja suosittelen käymään, jos miettii, miten saada koulutuksista parempia :). Kultiin paljon hyviä perusteluita, miksi tehdä muistiinpanoja treeneistä.

Luennon jälkeen mentiin suoraan koirafresbee treeneihin Siirin kanssa. Me ei siis olla kuin sillointällöin huvikseen heitelty Siirille fresbeetä, mutta mielenkiinnolla mentiin koulutukseen :). Aluksi opeteltiin oikeaa heittotekniikkaa ja muutamaa eri heittoa. Saatiin hyviä vinkkejä :). Sitten otettiin koirat vuorotellen kokeilemaan. Otin Siirille oman fresbeen ja kouluttajalta fresbeen. Wow! :D Siiri sekos täysin. Se oli ihan innoissaan ja juoksi ympäri nurmikkoa :D. Koirafresbee vaikutti todella kivalta lajilta ja itsekseen tullaan sitä varmasti treenaamaan :).
Fresbee treenin jälkeen käytiin vielä yhteislenkillä. Meitä ei ollut kuin muutama yhteislenkillä. Lenkkeiltiin n.tunnin verran :). Himoksen maisemissa kelpas lenkkeillä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat