Sivut

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Uutta on opittu ja paljon :)

Käytiin eilen aamulla tallaamassa Siirille jälki :). Jällki meni näin: n.10 askelta, kulma, 5askelta, kulma, 100askelta, kulma, n.5askelta, loppu. Siiri treenas ekaa kertaa kulmaa. Wow, Siiri oli huippu! :) Ekalla kulmalla vähän aikaa mietti, mikä on ihan ymmärrettävää. Toinen kulma menikin kuin unelma ja kolmaskin oli oikein hieno :). Jess...<3. Siiri ei yrittänyt yhtään kaahottaa.

Jäljen jälkeen lähdettiin agility kisoihin. Tuomarina oli Reetta Pirttikoski. Ilmoitin Sisun hyppyradalle. Rata oli todella suoraviivainen, eikä siinä ollut juurikaan kikkailuja :). Sisu oli ihan unessa. Se ei keskittynyt yhtään olennaiseen ja karkasi kaksi kertaa ihmisen luokse. Siispä hylky -_-. Voin muuten kertoa, että syö pahasti kisaus intoa, kun koira per#### melkein aina kisoissa. Haluaisin etsiä tuosta radasta edes jotain positiivista, mutta sitä ei juurikaan kyllä löydy :x.
Tänään aamulla käytiin treenaamassa koiratanssia :). Ensin mietittiin tavoitteet. Meidän tavoitteiksi laitettiin...

Sisu:
-Possuilun väheneminen
- liikkeet ilman käsiapuja
-sama ohjelma
-pyörimistä karsitaan
-lisätään takaperin pujottelu

Siiri:
-elloksen kuvastoa luetaan kisoissa 7.11 ensimmäisen kerran
-myöhemmin HTM ohjelma
- opetetaan selkeä ei käsky
-irrotukset kuntoon 
-pallo/patukka palkkaus käyttöön 

Sitten hiottiin meidän koreografiat :). Treenattiin, kuin oltaisiin kisatilanteessa. Sisun koreografiaan sain paljon hyviä neuvoja omaan liikkumiseen. Sisun koreografian liikkuminen ei tuu multa niin luontaisesti, kuin Siirin koreografian, joten joudun treenaamaan sitä paljon. Lisäksi lisättiin koreografiaan kaksi liikettä lisää :). Sisu oli ihmeen iloisella tuulella ja kesti treenata yllättävän pitkään! :) Uudet liikkeetkin se oppi yllättävän nopeesti!

Siirin kanssa tehtiin myös kerran koreografia läpi. Meidän kouluttaja sanoi heti, että Siirin vire laskee namuilla palkatessa. Niimpä loppu aika treenattiin pallolla ja patukalla :). Sain paljon hyviä vinkkejä ja ruvettiin yhdistämään leluja nyt liikkeisiinkin :). Etenkin etu-ja reunaseuruut parani huomattavasti lyhyessä ajassa. Jes! :) Paljon työtähän tuo vielä vaatii ennen kisaan lähtemistä, mutta on meillä marraskuuhun asti aikaa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat