Sivut

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Sitä normaalia :D

Ennen seinät kävi päälle, nykyään tavarat räjähtää :D..ja Siirihän tietty vaan puolustautui ;).
Perjantaina käytiin Sisun hierojan aikana tokoilemassa Siirin kanssa kentällä :). Ei tehty hirveän pitkää treeniä, koska oli kuuma. Aluksi riehutin Siiriä pallolla. Wow..pallo on nyt niin in! :D Siinä sivussa tehtiin istumisia ja kokeiltiin vierelletuloja, mutta niin kiva pallo ei vielä ollut, että vierelletulot olisi onnistunut. Istumiset sensijaan oli hienoja! :) Sitten laitoin Siirin maaliin kiinni ja treenattiin paikkamakuuta. Naksuttelin onnistuneista kerroista ja Siiri nousi vain kerran. Sitten treenattiin vielä muutaman kerran seuruuta. Seuruut oli ihan kivoja :). Kun oltiin tehty ne, palkkasin Siirin vielä patukalla ja lopetettiin treenit :).

Sisu oli kuulemma jo vähän paremmassa kunnossa, kuin viimeksi. Ei se vieläkään läheskään jumiton ollut, mutta parempi. Samat lihakset oli jumissa, mutta ei niin pahasti ja jumit aukeni hyvin hieronnalle :). Sen, mitä itse loppu hieronnan perusteella pystyn sanomaan, niin Sisusta kyllä huomasi, että se pystyi nyt jopa rentoutumaan enemmän. Nyt kahtena seuraavana viikonloppuna on kisat ja sitten onnidog, joten tämä hieronta tuli kyllä tarpeeseen! :) Onni on luotto hieroja.
Jäljellä jälleen :)
 Eilen käytiin Siirin kanssa jäljestämässä :). Jälki oli 154-546askelta pitkä, yhdessä kohdassa loiva kaarros, mutta muuten suora. Siiri jäljesti tosi nätisti! Kahdessa kohdassa se vähän mietti, mutta palasi heti jäljestämään. Nyt Siiri jäljesti tosi kivalla vauhdilla! :) Sen kanssa on nykyään kiva mennä jälelle, kun sitä ei tarvitse enää himmata. Se oikeasti keskittyy ja syö melkein kaikki namut :). Treenikaverilta saatiin palautetta, että mulla on Siirille hyvän kokoiset askeleet ja vaikka Siiri joskus jättää muutamalta askeleelta syömättä namun, se silti tarkistaa kaikki askeleet. Saatiin myös pari hyvää vinkkiä :).
Hieno Siiri <3
<3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat