Sivut

tiistai 11. elokuuta 2015

Onnistumisen hetkiä :)

Treenattua on taas tullut :D. Eilen käytiin koiratanssi treeneissä tutun kolmikon kanssa. Ekalla kierroksella Reino ja Siiri tekivät viettiä ja Sisu treenas seuruuta :). Reino oli hieman hukassa alussa, mutta sain sen sitten lopulta kiinnostumaan lelusta. Lopuksi Reino teki vallan hienoa viettiä. Siiri oli myös hyvässä vireessä ja teki hyvää viettiä :). Todella hyvin lähti riehumaan. Sisun "normi seuruu" oli tosi nättiä! Ehkä se vielä joskus parin vuoden päästä pääsee pelleilemään yhden tokokokeen :D. Sensijaan Sisun edessä seuraaminen vaatii treeniä. Se ei ollut mun mielestä tarpeeksi tiivistä ja oli lähinnä sellasta "seuraan mukana"-tyyppistä -_-.
Toisella kierroksella Reino treenas jälleen viettiä. Wow! :) Reino oli toodella hieno! <3 Se sekos lelusta ihan täysin. Siirin ja Sisun kanssa tehtiin toisella kierroksella erilaisia temppuja. Siiri oli mun mielestä vähän laiskalla päällä ja olisin kaivannut siihen enemmän intoa. Siiri kuitenkin teki kaiken mitä pyysin. Erityisesti pyörimiset ja tassut onnistui, jee! :D Ja plussat Siirin häiriönsieto kyvystä, kentällä oli vaikka mitä häiriöö ja Siiri keskittyi vaan treenaamiseen (y). Sisun kanssa tehtiin vaan lyhyt kierros. Treenattiin mm.pujotteluita ja pyörimisiä :). Sisu meni alussa ihan ok, mutta sitten ranskanbullalla oli jotain omia juttuja, joten totesin, että menkööt sikailemaan autoon.

Kolmannella kierroksella kaikki treenas yksittäisiä temppuja :). Repe treenas pyörimisiä, pujotteluita ja aliseuraamisia. Repe oli todella innoissaan ja esim. pujotteluita se ei ole ikinä tehnyt noin hyvällä drivella! Hyvä Reino! <3 Siirin kanssa keskityttiin edessä seuraamiseen. Yritän pikkuhiljaa häivyttää sen seuraamisesta namikättä pois. Siiri oli hieno! <3 Mun on vielä vähän hankala hahmottaa, kuinka tiiviisti haluan sen seuraavan, mutta saatiin monta hyvää toistoa tehtyä :). Sisu treenas muutamaa eri positiota, jos sen kanssa vaikka joskus sais kisattua htm:ssä :D. Treenattiin sitä edessä ja takana seuraamista sekä aliseuraamista. Leisson oli hieno! :) Ilmeisesti huomautus sikailusta toimi ja Sisuhan tykkäskin treenata ;).
Tänään ajeltiin parin treeni kaverin kanssa pellonlaidalle :). Tehtiin jokainen koirillemme jäljet. Meidän koirista tosin Sisu pääs eka tokoilemaan :). Treenattiin seuruuta, seisominen seuraamisen yhteydessä-liikettä ja luoksetuloa. Luoksetulossa Sisu olisi ekalla kerralla karannut äitin luo, mutta kielsin ja otettiin alusta, sit meni tosi hyvin! :) Sisun seuruu ei varmaan ikinä ole ollut näin hyvää, kun se on nyt! Tosin nyt sitä ei olekaan tahkottu vähään aikaan ;). Seisominen seuraamisen yhteydessä ei toimi tällähetkellä yhtään D:. En olisi ihan heti uskonut, että näin varma liike voikin yht`äkkiä olla epävarma! Sisu hipsi taas onnellisena mun perässä muutaman askeleen kunnes käännyin ja otettiin alusta. Nyt tätä pitäisi päästä treenaamaan jonkun valvovan silmän alle D:.

Tein Siirille varmaankin n.190 askelta pitkän jäljen. Halusin testata, jäljestääkö se niin pitkän jäljen :). Jälki sisälsi myös yhden loivan kaarroksen. Siiri se osaa yllättää! <3 Se kaivoi heinien alle jääneetkin makkaran palat ja oikeasti keskittyi jäljestämiseen! Kaarroskin meni kuin vettä vaan, mä vaan ihmettelen hihnan päässä :D. Siirin jäljestys tekniikka paranee kerta kerralta ja toi oli Siirin samalla pisin ja paras jälki :). Yllätyin myös, kuinka tasaisen varmasti Siiri työskenteli alusta loppuun, vaikka kyseessä oli oikeasti pitkä jälki :). Jäljen jälkeen olin niiiin onnellinen. Vauhdin himmaaminen on selkeästi tuottanut tulosta :). HUOM. pahoittelen jos tämä teksti oli vähän töksähtelevä, yritin tiivistää treenit mahdollisimman lyhyesti, mutta ymmärrettävästi :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat