Sivut

torstai 6. elokuuta 2015

Viimehetken treenailua x)

Mistähän sitä taas alottaisi? :D Reino tuli meille tänään aamupäivällä. Hyvin sujahti Reinokin laumaan. Nyt ollaan muutama päivä tällä porukalla :). Reinoa ja Siiriä on kyllä huvittava katsoa, kun Siiri menee heti maahan, kun näkee Repen :D. Niin se vaan osaa kunnioittaa vanhempaa. Ja mä joka kerta vaan ihmettelen, miten ihana Repe voi olla! <3 Tai sit Repe on vaan niin viisas, et osaa pyörittää mut tassunsa ympärille ;). Sitä on niin huvittava seurata, kun se pelaa tuon pallonsa kanssa ja tökkää sen sitten jossain vaiheessa kuonollaan mulle, että pelataan :D. Pari kertaa ollaan Repen kanssa treenattu lauantain kisoihin, pääasiassa virettä ja yksittäisiä liikkeitä. Hyvät treenit on saatu tehtyä :).
Kolme rakkainta <3 <3 <3
Miyoi`s Efesos "Reino" <3
Iltapäivällä käytiin tekemässä Siirille jälki :). Viimeisimmistä jäljistä en ole muistanut/kerennyt raportoida teille, mutta siis nyt työn alla on vauhdin himmaaminen -> tarkempi työskentely. Neiti kun tahtoisi mennä turhan kovaa -_-. Nyt tein Siirille n.60 askelta pitkän jäljen, jossa yhdessä kohtaa siihen tuli pieni kaarros. Lalli jäljesti ihan hyvin :). Ainakin se nyt keskittyy jo paljon paremmin! :D Muutamassa kohdassa hosui, mutta ei pahasti, enkä sitten enää kerennyt korjaamaan sitä. Kaarros oli testiksi, että tajuaako se sen, vai olettaako se vaan jäljen menevän aina suoraan. Kyllähän se sen tajusi ja jäljesti hyvin. Jes! :) Se oli ehkä paras kohta koko jälkeä :).

Äsken käytiin Sisun kanssa agility treeneissä :). Treenattiin rataa, jossa oli paaaljon hyppyjä, putki ja rengas. Ekalla kierroksella Sisu lähti aluksi hyvällä drivella, ekat esteet meni hyvin, mutta töksäys tuli siihen, kun piti tehdä takaakiertoja. Ohjaaja ei vaan osaa :D. Mun rintamasuunta oli ihan johonkin muualle ja eihän koira nyt sillei kierrä! x). Noh, tehtiin rata loppuun ja jankattiin lopuksi pari kertaa takaakiertoja. Toisella kierroksella tehtiin rata toisen kerran kokonaan. Noh..parempi, parempi, mutta Sisun vauhti rupes hyytymään. Lopuksi lähetin Sisun vielä kerran putkeen ja lopetettiin :). Jälleen huomasi, että Sisu ei kestä hypyillä jankkaamista. Ne rupee tylsistyttää sitä. Herra tahtois vaan mennä kovaa ;).
C: Jenni N.

C: Jenni N.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat