Sivut

perjantai 28. elokuuta 2015

Edistystä, edistystä...:)

Ferito`s Baisa Me "Siiri" 11kk <3
 Ollaan tänä aikana käyty jäljestämässä ja tokoilemassa :). Keskiviikkona käytiin jäljellä. Siiri lähti alussa jäljestämään liian nopeasti, joten himmasin sitä. Himmasin sitä sitten liikaa, johon Siiri reagoi pään nostelulla. Lopetin himmaamisen ja ongelmaa ei enää ollut :). Mitä tästä opimme? Ohjaaja on se, joka tekee virheitä. Loppu jälki meni tasaisen varmasti. Kahteen kohtaan tein kolme tyhjää askelta. Ekalla pätkällä Siiri olisi saanut haistella ne vähän paremmin, mutta toisella kävi ne läpi normaalisti! :) Saatiin uudelta treeni kaverilta hyviä vinkkejä. Hyödyllinen kerta oli, vaikka itse jälki ei paras mahdollinen ollutkaan, mutta uutta tuli opittua paljon :).

Tänään käytiin tokoilemassa. Seurana Sofia ja Milla. Sofialla oli Siru mukana. Ensikerralla sitten saadaan ehkä Millan Ilo-pentukin mukaan ;). Ensin treenattiin ohittamista, otin siihen Siirin. Otin tälläkertaa Siirille palkaksi pallon. Wow, Siiri on niin pallohullu! :D Sitten tehtiin muutama kierros jokainen koira yksitellen. Sisu tosin teki vain yhden kierroksen, koska sillä on huomenna kisat. Ensin treenasi Sisu. Sisu treenasi seuruuta, luoksetuloa ja paikallaoloa. Sisu oli super hieno <3. Vitsi millä innolla se treenasi! :D Siru oli hyvä häiriö paikallaoloon. Siiri treenasi luoksetuloa, paikallaoloa, istumista ja vierelletuloa. Sirpa oli myös pätevä :). Vierelletulotkin alkaa toimia pienessä häiriössä. Jes! :D Edistystä, edistystä...
Kiitos seurasta Milla ja Sofia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat