Sivut

perjantai 14. elokuuta 2015

Ei kuvia, mutta senkin edestä huippu treenejä :).

Mulla ei tällähetkellä ole uusia kuvia, pahoittelen! :( Mutta siis...ollaan jälleen treenattu, treenattu ja treenattu :D. Eilen käytiin Sisun kanssa agility treeneissä ja wow, Leisson oli upee! <3 Tehtiin just Sisun näköstä rataa, eli putkia ja suoria yhdistettynä irtoamiseen :). Alussa varmistelin turhaan, mutta lopussa uskalsin jo jättää Sisun taaksekin helpoissa kohdissa :). Tehtiin rataa kolmella eri tavalla ja yhteensä juostin kuusi rataa...se on jo Sisulle sinänsä voitto, että se jaksoi ne! Hiukka erilainen koira, kun vuosi sitten ;). Ja siis viimeiselle radalle herra päätti itse lähteä :D. Oltiin menossa treenaamaan pelkkää keinua, niin Sisu lähti suorittamaan rataa! :D

Tänään käytiin Siirin kanssa treenaamassa tokoa. Seuraksi saatiin Siru ja Sofia :). Treenattiin paikkamakuuta, ohittamista, katsekontaktia, vierelletuloa ja luoksetuloa :). Paikkamakuussa tehtiin niin, että jätin Siirin jalkapallo maaliin kiinni, kävelin vähänmatkan päästä ja Sofia käveli Sirun kanssa eka mun takaa ohi ja sitten mun ja Siirin välistä. Mulla varmaan pyöristy silmät, kun katoin Siiriä...se pysy!! SE PYSY!!!! :D <3 Ohittamiset ja katsekontaktit meni myös tosi nätisti. Vierelletulot olikin sitten katastrooffi -_-. Siiri tuli ihan liian väljään tai teki mitä itse huvitti, vaikka siis se tasan tarkkaan tietää, mitä sivulle tarkoittaa (lue: noh, äsken tehtiin ihan lyhyt treeni sisällä ja taas onnistu, eri paikoissa treenaamista nyt siis! :)). Luoksetulot oli nopeita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat