Sivut

tiistai 4. elokuuta 2015

Kisanomaista treenailua :)

C: Jessica Varjonen
Ensiksi onnittelut niille, jotka jaksaa lukea tämän loppuun :D. Eilen käytiin Sisun, Siirin ja Reinon kanssa koiratanssi treeneissä. Pidettiin kisanomaiset treenit, sillä kaikki meidän treeniryhmäläiset on lähdössä lauantaina kisaamaan :). Ensin tehtiin normaaliin tapaan lämppä kierros. Repelle ja Siirille se tarkoitti riehumista ja Sisulle yksittäisiä temppuja. Repe oli oikein hyvä, riehu lelun kanssa ja lähti hyvin jahtaamaan sitä :). Siiri sensijaan oli ihan muissa maailmoissa, sillä äiti lähti juuri sillähetkellä kävelyttämään Lunaa, joten Siirin elämä oli pilalla, kun osa laumasta poistui paikalta ;). Noh..yritin vaan saada sen edes vähän kiinnostumaan patukasta ja kyllä se sitten lopulta onnistui. Sitten Sisu. Sisu oli vallan mainio :). Alussa sen oli pakko tehdä normaalit urpoilut, mutta sitten se teki ihmeen hyvällä drivella.

Toisella kierroksella jokainen teki koreografian :). Ensin teki Reino. Hmh..suoraansanottuna en tiedä, mitä teen Repen koreografian kanssa ._. . Näiden kisojen jälkeen vaihdetaan heti musiikki ja tehdään parempi koreografia. Mutta siis..Repe lähti alussa hyvin kiertämään mua, kunnes maasta löytyi joku ihana haju, sain haistelun loppumaan kuitenkin suht nopeasti. Myöhemmin pari muutakin koiraa haisteli maata, eli siinä kohtaa oli joku haju. Loppu koreografia saatiin kuitenkin tsempattua hyvin :). Sitten yksi koira väliä, jonka jälkeen treenasi Sisu. Sisu yllätti mut! :) Se teki tosi hyvällä energialla ja kaiken, jonka pyysin! En olisi vuosi sitten uskonut, että tää laji sopii Sisulle :D. Sitten taas yksi koira ja lopuksi Siiri. Siiri teki täydellisesti, mitä nyt kahdessa kohtaa se teki jotkut omat pyörimiset :D. Sen kanssa on aina niin kiva treenata, kun se keskittyy joka kerta täysillä, jos itsekin keskittyy.
Lopuksi vielä Sisu ja Repe tekivät kolmannet kierrokset :). Reinon kanssa tehtiin niin, että yksi meidän treeniryhmäläisistä tuli pitämään Repeä kehän ulkopuolella kiinni, mä kutsuin Repen kehään ja me vaan riehuttiin :D. Muutamat pyörähdykset käskin sen tehdä, mutta muuten treenattiin vaan intoo. Ja kyllä oli havannala kivaa! :D Nyt se oli elementissään. Hieno Reino <3. Sisun kanssa treenattiin kehään tuloa. Mentiin kehään, otin Sisun perusasentoon, niiasin ja mentiin alkuasentoon. Tätä toistettiin muutaman kerran ja hyvin toimi! :) Lopuksi treenasin Sisun kanssa vielä tokoa, kun sillä oli niin hyvä vire. Sisu seuras täydellisesti ja luoksetulot oli hienoja, mutta seisominen seuraamisen yhteydessä on näköjään vähän unohtunut :o. Sieltä voi näköjään ranskanbullan mielestä käskyn jälkeen vielä hiipiä muutaman askeleen. Huomautin tästä ja sitten rupes toimimaan :).
Tänään aamulla käppäiltiin Sisun ja Siirin kanssa tuohon lähellä olevalle kentälle :). Otin poikkeuksellisesti Sisun eka treenaamaan. Hömppäiltiin siinä jotain yksittäisiä temppuja ja tehtiin kaksi luoksetuloa :D. Sisu oli alussa vähän unessa, mutta luoksetuloissa se heräsi. Siirin kanssa treenasin ekalla kierroksella saalisviettiä. Wow, onkohan se ikinä seonnut patukasta noin paljoa? :D Sirpa-Liisa oli ihan innoissaan! Lopuksi vielä heitin patukan kauemmaksi ja lähetin Siirin hakemaan sen. Kyllä oli neidillä kivaa :D. Sitten Siiri tauolle ja Sisun vuoro. Tehtiin Sisun kanssa vain muutama temppu ja sitten lopetettin rapsutuksien kautta xD. Lopuksi treenasin Siirin kanssa vielä seuruuta, paikallaoloa ja katsekontaktia :). Seuruu meinasi alussa tökkiä, mutta kun vaihdoin namun koiran puoleiseen käteen, alkoi se toimia. Paikallaolot ja katsekontaktit oli hienoja :).
Näin nätisti meillä odotetaan, kun pilkon namuja :D.
Iltapäivällä Luna lähtee takaisin omaan kotiinsa. Nyyh, just kun kerkes tottumaan kolmen koiran kanssa elämiseen :(. Noh, onneksi Repe tulee meille torstaina :D. Myöhemmin tänään julkaisen vielä toisen postauksen, kunhan saan sen kirjoitettua loppuun, joten lukekaahan sekin :D. Huomenna koirat saa pitää välipäivän, eikä treenata tai käytetä niitä pitkällä lenkillä. Loppuviikko tulee olemaan senverran täynnä tapahtumaa, että annetaan niitten levätä..saa nähdä kuinka Siiriltä onnistuu :p.
Luna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat