Sivut

tiistai 25. elokuuta 2015

Erinomaisia treenejä :)

Eilen suuntana oli koiratanssi treenit :). Alunperin tarkoituksena oli treenata vain Sisu, mutta yllätysyllätys Siirikin pääsi pari kertaa häröilemään. Tunnin aiheena oli pilkkoa meidän koreografiat ihan pieniin osiin ja treenata vain yhtä kohtaa. Meillä se oli alut :). Molemmat koirat oli vallan hienoja. Videolta näin pari kohtaa molemmilla, mitä pitää parantaa, mutta ne oli pääasiassa omia mokia. Todella tyytyväinen olin :). Mutta mitäs tässä sen enempää jaarittelemaan, videot kertoo enemmän ja paremmin.

Sisu:
+jaksoi treenata yllättävän paljon
+ hyvät pyörimiset ja aliseuruu
+häiriönsieto kyky kasvanut :D
-palkkasin koiran pujotteluissa sillon, kun se ei tehnyt täydellä viereellä. Tämän huomasin vasta videolta.
Siiri:
+innokkuus
+hyvä "reunaseuruu"
+ hyvät pyörimiset ja pujottelut
+kesti hyvin mun mokia
-etuseuruun paikka vielä epätarkka
Tänään käytiin mätsärissä :). Siirin ekan kehän esiintyminen oli jotain kamalaa. Se pongasi äitin ja sittenhän sitä ei kiinnostanut muu, kuin sen luo pääseminen. Punainen kuitenkin tuli. Punaisten kehässä Siiri oli jo purkanut pahimmat energiansa, joten se esiintyi tosi hyvin :). Mulla sensijaan mainas olla handlaaminen vähän ruosteessa :D.  Lopulta Siiri oli PUN 2!! Sisukin yllätti mut ja esiintyi tosi hienosti :). Sisulle kuitenkin sininen nauha. Sinisten kehässä ei päästy jatkoon, mutta erityisen iloinen olen Sisun esiintymisestä :). Kuvat on ottanut Tiina H. Kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat