Sivut

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Meidän viikonloppu :)

Huhhuh...käytiin eilen Reinon ja Sisun kanssa koiratanssi kisoissa Janakkalassa :). Tai käytiin on ehkä vähän turhan lievä sana, reissulla meni yhteensä sellaiset 12h :D. Päivä oli kokonaisuudessaan oikein mukava. Vaikka nuo reissut on väsyttäviä, niin on ne silti kivoja ja mun elämän kohokohtia :). Paikalla oli monta meidän treeniryhmäläistä ja meidän tiimi edusti varsin hyvin! :)

Ensimmäisenä menin kehään Reinon kanssa. Kehääntutustumisessa Reino vaikutti olevan oikein hyvällä tuulella, joten menin luottavaisin mielin kehään :). Hmhh...en tiedä miten tämän ilmaisisi, mutta ei todellakaan ollut parasta Reinoa. Se keksi kaikkia omia juttuja ja temppujen tekeminen ei kiinnostanut yhtään -_-. Reino kävi todella hitaalla. Pisteitä tuli kuitenkin tästä huolimatta 137,33, eli oli siellä jotkut temput ilmeisesti onnistunut :D.
Sitten Sisun vuoro. Sisu lähti alussa todella innokkaasti ja olin ihan et jes, tää onnistuu :). Onnistuhan se melkein puoleenväliin asti :D. Sitten mr. ranskanbullan korvaa alkoi kutittaa ja Sisu alkoi kieriä hallin matolla xD. Sisuhan tekee sitä välillä ja siinäkohtaa se ei kuule eikä näe mitään, joten sitä on ihan turha yrittää pyytää lopettaa. Loppu koreografia meni jälleen oikein hyvin. Sisu sai 144,33pist.! :) Jeij..oikein mukavat pisteet ja tuomareita oli kuulemma naurattanut koreografian aikana :D.
Tässäpä video Sisun suorituksesta :).
Tänään aamulla lähdettiin heti tekemään Siirille jälkeä :). Jälki oli 148askelta pitkä ja sisälsi yhden kaarroksen, koska alkujäljellä oli todella kuivaa heinää. Jäljen päähän laitoin Siirin aamuruuan :). Alku oli varsin hyvä, kaarros meni vähän haahuillessa, mutta siitäkin selvittiin. Kaarroksessa Siirin nenä avautui ihan kunnolla, joten lopussa oleva piiitkä suora meni todella nätisti! <3 Siiri jäljesti todella nätisti eikä yrittänytkään mennä liian kovaa! <3
Jäljen ajamisen jälkeen vietiin Reino kotiin. Niin se vaan paluu arkeen alkaa uhkaavasti lähetä. Jaiks x). Samalla tein Nipsullekin jäljen :). Nipsun jälki oli jotain vähän päälle 40askelta. Nippe oli hieno! <3 Parhaita jälkiä, mitä se on tehnyt. Kerran vaan pyöri ja jäljesti kokoajan :). Josko sitä vielä parille jäljelle laittaisi Nipsulle kaksi hihnaa ja jos se ei sitten enää pyöri, niin kokeilen laittaa sille vaan yhden hihnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat