Sivut

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

"Tää on aina samanlaista draamaa".

 Tänään käytiin mätsärissä. Vlada esitti Nipsun ja mä esitin Sisun ja Reinon. Koirat sitten päättivät järjestää pienen yllätyksen, sillä kaikki saivat punaisen nauhan!! :D Tuli sitten pieni paniikki, että kuka esittää Sisun nauhakehässä. Ei kun äitille soitto ja se esittämään Sisu, onneksi asutaan tossa ihan lähellä. Nauhakehässä Reino ja Nipsu tippuivat melkein heti, Sisu pääsi kuuden parhaan joukkoon, eli kukaan ei siis sijoittunut. Kuitenkin se, että kaikki saivat punaisen, on jo mulle ilon aihe, joten ei haittaa. Olen tyytyväinen :).
Sisu ja Nipsu esiintyivät todella hyvin :). Reinolle olisin toivonut enemmän ryhtiä. Reino kun asettaa itse jalat suurinpiirtein hyvin, mutta ryhtiä on vaikea saada, kun sitä ei kiinnosta namut tarpeeksi ja vain osa leluista. Nyt siis yritän etsiä Reinolle hyvän lelun ennen seuraavaa mätsäriä ja kokeilla toimiiko se. Olen tyytyväinen tähän päivään, tavoitteet ylitettiin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat