Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2016

"Luojan kiitos on perjantai".

Kyllä, luojan kiitos on perjantai! Ollut taas sellainen viikko, että pikkasen meinaa väsyttää :D. Muttah..keskiviikkona käytiin porukalla lenkkeilemässä häiriössä. Mulla oli siis vain Siiri mukana. Kaikilla koirilla meni todella hyvin! :) Ohi meni kokoajan autoja, kävelijöitä, pyöräilijöitä, koiria jne.jne. Yllätyin, miten hyvin Siiri käyttäytyi. Häiriö ei haitannut ja hihnakäyttäytyminen oli priimaa. Tehtiin pari katsekontakti-treeniä ja nekin meni todella hyvin. Se on ihan erilainen, kun Sisu ei ole mukana ja tässä huomasi jälleen sen "kiltti tyttö"-luonteen. On se vaan niiiiiin ihana <3. Kiitos Sofia ja Susanna seurasta! :)

Eilen treenattiin kotona. Aiheena oli molemmilla koirilla takapään käyttö. Treenattiin vadilla twistaamista, peruuttamista, takajalkojen laittamista vadin päälle ja muutamaa muuta temppua :). Molemmat koirat olivat hienoja! Aloin Siirille vasta opettamaan peruuttamista ja wow, sieltä tuli jo hienoja peruuttamisia! Tosin tuo nyt peruuttaa luonnollisestikin usein :D. Sisulle aloin opettaa sitä, että mä olin sen vierellä ja peruutettiin molemmat. Wow, ranskanbulla ei häiriintynyt paikan vaihdosta yhtään, pikemminkin innostui! Vadilla twistaaminen edistyy molemmilla ihan kivasti, samoin takajalkojen laittaminen. Nyt ollaan treenattu sitä vaan niin, että vadin päältä olen pysäyttänyt koirat, mutta vois alkaa Sisulle opettamaan siihen peruuttamista :).

Tänään käytiin lenkkeilemässä Muru-labbiksen kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti jälleen! Meillä on nyt väsyneitä koiria :).
Kukas arvaa seuraavan kuvan perusteella, mitä on tapahtumassa? Paljastan oikean vastauksen myöhemmin, kunhan projekti edistyy :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat