Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

"En mä tarvii kaikkee. Otan vaan just sen minkä haluan".

Tänään tulee nyt kaksi postausta, että saan ne järkevästi tänne :D. Käytiin siis eilen koiratanssi kisoissa. Siiri esiintyi todella hyvin. Se teki teknisesti älyttömän hyvin, yhtään kontaktikatkosta ei tullut jne. Se teki innolla, mutta ei käynyt ylikierroksilla. Tuloksena Siirille 157pist.ja sijoitus 3!! <3 Yllätyin todella paljon, koska tossa luokassa on monta todella hyvää koirakkoa.Tähän oli hyvä päättää Sirpa-koreografia ja seuraavaksi vuorossa on jotain vähän erilaista :).

Sisu sen sijaan...mietin kisojen jälkeen vakavasti Sisun koiratanssia -_-. Se on selvää, että kisoihin ei mennä ennen kuin keksitään jokin todella hyvä keino. Sisu veti siis taas oman shown. Se ei kuunnellut mua yhtään ja sikaili ihan kunnolla. Ja ei, se ei todellakaan tee sitä arjessa tai treeneissä. Treeneissä se tekee lähes aina täydellisen koreografian! :D Kisatilanne on se, mikä saa Sisun sähläämään. Kisoissahan en saa sitä kiellettyä kunnolla, joten mr.ranskanbulla hyödyntää sen. Sisu pitää nyt siis kisatauon koiratanssista. Pisteitä Sisulle tuli siis 106,67.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat