Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

"Hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu".

Nyt tällainen lyhyt postaus. En jaksa selittää kovin tarkasti, mutta halusin tulla linkkaamaan uuden videon :D. Niin ja jos et seuraa meitä vielä instassa, meidät löytää sieltä nimeltä Team.S_blogi_insta! Mun toinen käyttäjä on tarkoitettu vain tutuille, mutta tuo on kaikkien seurattavissa ja sinne tulee realyaikaisemmin kuulumiset, kuin tänne :).

Eilen oli siis aksa treenit :). Saatiin radalle tälläkertaa melkein kaikki esteet, joten saatiin tehtyä vähän haastavampi rata esteiden osalta! Lisäksi saatiin treenattua niitä tiukkoja käännöksiä, mitkä on ollut Sisulle viimeaikoina vaikeita. Molemmat koirat olivat hienoja <3. Treenasivat hyvällä vireellä. Sisu treenasi koko rataa, Siiri pätkiä siitä. Treenit olivat todella onnistuneet. Video kertoo paremmin treeneistä. Kiitos Sofia videoinnista! :)
Tänään treenattiin koiratanssia kotona. Siiri treenasi ekalla kierroksella htm:n positioita lämpäksi. Taustamusiikiksi laitettiin Ingalsin Laura, jos se vaikka olisi Siirin seuraava koreografia :). Siiri oli hieno ja osasi positiot yllättävän hyvin! Toisella kierroksella treenattiin muutaman kerran vadilla "twistaamista" ja lehden kiertoa. Siiri oli pätevä. On se niiin hieno <3.

Sisu treenasi vain yhden kierroksen. Ensiksi treenattiin koko koreografia. Se meni paria sähläämis kohtaa lukuunottamatta ihan hyvin :). Sitten treenattiin niitä sähläämis kohtia, eli hyppyjä ja pujotteluita. Ne alkoi toimia hyvin! :) Sisulla oli todella hyvä vire. Jeiij! Loppuun vielä kuva tämänpäivän ulkoilusta. Käytiin tapaamassa entistä naapuria, labbis Murua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat