Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2016

"Mä kuumennun, kun sä kuumennut".

Huhhuh...tämä viikko on jälleen ollut yhtä minuuttiaikataulua. Ensin lenkille ja sitten treeneihin. Jossain välissä koulujutut :D. Eilen oli siis koiratanssi  treenit. Sain sieltä jopa videoo, tosin vaan Siirin video onnistui. Treenit meni siis hyvin. Treenattiin Siirin kanssa positioita ja sain todella hyviä vinkkejä niiden treenaamiseen! Ongelma meillä tulee siinä, kun mä pidän kättä liian alhaalla ja Siiri alkaa tuijottamaan namua -> sen vire nousee turhan paljon, johon siis otsikko viittaa. Saatiinkin sitten treenata sitä aika kauan, kun en vaan saanut nostettua kättä :D. Mutta heti kun nostin, niin koirakin teki todella hyvin! Todella paljon edistyttiin yhdessä tunnissa :).

Sisu treenasi ekalla kierroksella koreografiaa häiriössä ja toisella virettä. Eka kierros meni mun osalta vähän huonosti. Jouduin jälleen toteamaan, että Sisua on vaikea ohjata! -_-  Joudun olla todella tarkka, mitenkä ja milloin kiellän, mitenkä sanon käskyt jne. Mutta Sisu sieti häiriötä todella hyvin, eikä katsonut yleisöön kuin kerran :). Muutama kieltäytyminen tuli, mutta heti seuraavalla käskyllä teki temput. Toinen kierros oli todella hieno!! Sisu oli ihan innoissaan. Treenattiin siis yksittäisiä temppuja. Sisu teki kaiken innolla :).
Tänään käytiin aksatreeneissä :). Tehtiin helppo rata, joka sisälsi muutaman hypyn, putken, kepit ja pussin. Pussi osoittautui kaikille vaikeimmaksi esteeksi, sillä se oli monelle uusi este. Myös Siirille. Treenattiinkin Siirin kanssa lähinnä sitä ja hyppy + hyppy + putki-sarjaa. Lopuksi treenattiin myös kerran kepit :). Pussi meni parhaiten namujen kanssa. Lelulla Siiri ei selkeestikkään palkkaantunut niin hyvin. Hypyt ja putki oli super hienoja! Siiri alkaa irtoamaan putkeen todella hyvin ja hypyt on tuolle jänikselle omiaan. Kepeissä sanoin Siirille aluksi turhaan ylimääräisiä käskyjä, joista se hämmentyi. Kun en sanonut niitä, niin Siiri pujotteli todella hyvin! :)

Sisu treenasi radan kaksi kertaa kokonaan ja hyppy + hyppy + putki-pätkää muutaman kerran. Sisu oli ihan fiiliksissä! :D Se meni todella lujaa, pujotteli todella hyvin ja irtosi pussiin ja putkeen vaikeimmistakin kulmista hyvin. Sisu myös kuunteli mua tänään erityisen hyvin, eikä häiriintynyt muista yhtään. Joku ehkä vähän tykkää agilitystä? ;) Tällaisia treenejä lisää! Loppuun vielä erittäin hyvin onnistunut kuva Siiristä. Äiti halus välttämättä ottaa siitä kuvan kunnes totesi, ettei se ihan onnistunutkaan :D. Ensikerralla täytyy varmaankin ottaa järkkäri mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat