Sivut

maanantai 1. helmikuuta 2016

"Miten meni noin niinku omasta mielestä?"

Treenataan säässä kuin säässä :D
Huhhuh..ilmeisesti jos mielestään postasi perjantaina, eikä postannut on ollut tarpeeksi kiireinen? :D Kyllä, rupesin oikeasti nauramaan. Olin ihan siinä uskossa, että postasin. Joten olkaapa hyvät, pitkä postaus viime loppuviikon ja tänpäivän tapahtumista...

Viime torstaina käytiin siis treenaamassa Sofian, Sirun ja Vladan kanssa :). Meiltä lähti mukaan Nipsu ja Siiri. Vlada treenasi Nipsun ja mä Siirin. Vlada ja Nipsu treenasivat näyttely-juttuja. Eka kierros meni vähän ihmettelemiseksi, mutta toinen ja kolmas menivät jo todella hyvin! Vlada ja Nipsu treenasivat liikkeitä ja seisottamista. Tämä pari on todella hyvä! :)
Vlada ja Nipsu
Siiri treenasi ekalla kierroksella koiratanssi, toisella tokoa ja kolmannella koiratanssia :). Ekalla kierroksella treenattiin yksittäisiä liikkeitä niin, että Sofia ja Vlada häiriköivät eri tavoin. Mm.käsien taputtamisella, namipussin rapisuttamisella, lelulla härnäämällä ja pitämällä eri ääniä. Namipussi ja äänet oli kaikista haastavimmat Siirille, mutta muut meni hyvin. Toisella treenattiin vierelletuloja ja seuruita. Loppuun tehtiin luoksetulo :). Siiri oli hieno! Kolmannella tehtiin samaa, mitä ekalla.
Sirkka <3

Seuruuta
Ja tähän väliin kuva torstain treenien jälkeiseltä lenkiltä. Koiraharrastus ei katso säätä! :D
Kuva kertoo aika hyvin sään :D.
Lauantaina oltiin Siirin ja Sisun kanssa koiratanssi kisoissa Akaalla :). Molemmat koirat menivät tasonsa mukaisesti ja saatiin taas paljon vinkkejä mitä treenata. Niitä treenataanki nyt ahkerasti tämä viikko, kun lauantaina on seuraavat kisat :D. Mutta siis...Sisu sai 135pist.ja Siiri 156,34pist. Molemmat tekivät todella hyvällä vireellä. Sisun ongelmaksi koitui jälleen yleisöön tuijottaminen. Ihmiset on Sisulle pahin häiriö. Siiri sensijaan kävi vähän ylikierroksilla, joten osa ohjelmasta meni sähläämiseksi. Olen suorituksiin kuitenkin tyytyväinen :).
Sunnuntaina eli eilen käytiin mätsärissä :). Mukaan lähtivät Reino ja Nipsu. Mä handlasin Reinon ja Vlada Nipsun. Reino pääsi siis ekaa kertaa veteraaneihin, kun tuolla oli ne 7v:stä eteenpäin. Tuloksena vet "5". Veteraaneja oli siis 10, joten tuomari arvosteli ne kaikki yhtäaikaa. Pitkään mietti Reinon sijoittamista, mutta ei sitten kuitenkaan päästy palkintosijoille. Vaan sepä ei haittaa, sillä oli kivaa! :) Vlada ja Nipsu pääsivät kaksi kertaa jatkoon ja olivat lopulta sin "6" about 50:stä koirakosta!! Aivan huikea suoritus ekaksi mätsäriksi! Onnea vielä Vlada! :)
Mä, Miyoi`s Efesos "Reino", Nipsu ja Vlada

<3
Tänään käytiin omien koirien kanssa koiratanssi treeneissä :). Siiri treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä liikkeitä. Hetkittäin meni aivan sähläämiseksi, mutta onnistuneitakin pätkiä oli. Toisella kierroksella treenattiin niin, että pidin kädet takana, jotta en päässyt näyttämään käsimerkkejä. Pyöriminen oikealle, aliseuruu  ja pujottelut olivat helpoimmat, vasemmalle pyöriminen oli vielä hakusessa. Siiri alkoi jo keskittymään hyvin, tällaisia treenejä lisää! :)

Sisu treenasi molemmilla kierroksella ihmihäiriötä. Ekalla kierroksella tehtiin yksittäisiä temppuja. Vähän sitä häiritsi ihmiset aluksi, mutta huomautin siitä, jolloin alkoi toimia :). Toisella kierroksella treenattiin ensiksi vadilla eri juttuja ja lopuksi jopa tehtiin aliseuruu ihmisten läpi. Wow! Ihmiset eivät häirinneet Sisua enää juuri ollenkaan! :) Selvää edistymistä yhden treenin aikana!

Mul on maailman paras veikka.
T: Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat