Sivut

lauantai 13. helmikuuta 2016

"Oon painanu aivan liian pitkää päivää".

Näissä maisemissa kelpaa lenkkeillä! :)
Yhteisposee pitkästä aikaa
Hups, piti postata jo torstaina, mutta jotenkin se jäi. Onneksi nyt telkkaria katsoessa on aikaa kirjoittaa tänne :D. Mä oon siis ollut viime päivityksen jälkeen flunssassa, joten ollaan oltu aika rauhallisesti. Lähinnä lenkkeilty ja treenattu sisällä. Mitään erikoista ei siis ole tapahtunut viime päivityksen jälkeen. Löydettiin täältä yksi uusi super kiva lenkki, jota ollaan nyt menty. Tänään oli super hyvä sää. Koirat, jopa Sisu, juoksi minkä kerkesivät. Nautitaan nyt, kun luntakin on! :)
JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" <3
Sirkka <3
Ai niin, mun tetti loppui torstaina. Oli opettavainen tetti :). Oli hauska nähdä erilaisia koiria ja pentuja. Pääsin lenkkeilyttämään muutamaa eri koiraa, ruokkimaan ja harjaamaan koiria, siivoamaan, lellimään pentuja jne., lisäksi kuulin hyviä neuvoja kasvatukseen liittyäen. On se huippua, kun on kasvattajia, jotka ottavat tettiläisiä luokseen. Kiitos Riitta! :)

Keskiviikkona käytiin koirauimalassa. Tarkkoja kierrosten määriä en muista, mutta Siiri ui 15min., sisältäen vain pari nopeaa taukoa. Ja olisi uinut enemmänkin, jos olisi saanut :D. Aluksi Siiri ei meinannut kuunnella mua yhtään, joten otettiin se pitkään liinaan/hihnaan ja johan muisti kuunnella ;). Sisu ui hienosti. Sen toista kierrosta en kerennyt näkemään, mutta kuulamma ui hyvin. Sisu on siitä ihana, että se ui aina tasaisen varmasti. 
"Tulkaa jo!" 
 Ollaan treenattu lähinnä koiratanssi kotona. Siiri on treenannut htm-positioita ja Sisu sekä freestylea, että tänään mös htm:ää vähän :). Molempien koirien treenit on mennyt todella hyvin! Molemmat ovat olleet hyvässä vireessä. Ilmeisesti se, etten treenannut Sisua parissa treenissä auttoi, sillä nykyään ranskanbulla tekee kyllä ihan kaiken, mitä pyytää :D. En nyt ala sen tarkemmin jokaisen päivän treenistä kertomaan, mutta hyvin on mennyt.

MUISTAKAAS OSALLISTUA YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTAAN!! :)
Tänään on viimeinen päivä osallistua ja huomenna arvon voittajan. Voittajalle luvassa hyvä palkinto. Edellisessä postauksessa tarkemmat tiedot arvonnasta.
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat