Sivut

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

"Tahdotko mennä vanhaan vai uuteen? Tartu tilaisuuteen".

Mun rakkaat <3 <3 <3 <3 
Huhhuh, niin ne päivät vaan vierii! Instagramista on meidän elämää voinut seurata realy aikaisesti, mutta tänne en ole valitettavasti kerennyt päivittelemään. Nyt, kun historian tutkielma on vihdoin ladattu pedanettiin ja huomenna on viimeinen koe ennen talvilomaa, on vihdoin aikaa! :) Viikonloppu meni täysin muuttaessa ja siinä, että sai ylienergisen bokserin energiat loppuun. Mitään muuta en kerennyt tai jaksanut ajatella. Niin ja nähtiin me koirakavereita, Murua perjantaina ja Nipsua ja Repeä sunnuntaina. Yläällä neljän koiran treenaamista. Oli yllättävän helppoa! :D

Aijemmin kysyin, että arvatkaa mitä on tapahtumassa...muuton myötä mun toive on toteutumassa ja koirahuone alkaa olla valmis. Vielä sinne täytyy muutama juttu laittaa, joten laitan parempia kuvia sitten. Nyt se näyttää tältä. Oon todella tyytyväinen :).
Ylempi kuva perjantaina, alempi sunnuntaina 
Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä. Oli ihan super hyvät treenit! :) Siiri treenasi ekalla kierroksella viettiä häiriössä. Wow! Häiriönä oli ihmisiä ja samaan aikaan treenaava toinen koira. Sirpaa ei haitannut. Toisella kierroksella treenattiin aliseuruuta ja siinä sivuttaisaskelia. Itse aliseuruu meni hyvin. Sivuaskeleissa oli aluksi pieniä ongelmia, kunnes saatiin siihen neuvoja ja wow, johan alko sujuu! :) Ihan kuin mitään ongelmaa ei olisi ollutkaan, kun vaihdoin käden paikkaa! Kolmannella kierroksella treenattiin etuseuruuta ja aliseuruuta häiriössä. Muut muodostivat kujan ja me mentiin Siirin kanssa siitä läpi. Eipä haitannut Siiriä sekään. Sirkka the super hieno <3.

Sisu treenasi vain kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella treenattiin ihan vaan yksittäisiä temppuja. Sisu oli hyvässä vireessä ja teki temput innokkaasti :). Tehtiin sitten suht lyhyt kierros. Toisella kierroksella treenattiin temppuja häiriössä. Ja nyt vasta häiriötä olikin! Sisun piti mennä äitin ohi, toisten muodostaman kujan läpi, ihmisten ohi edestä ja takaa jne. Wow! :) Siis varmaan paras treeni pariin kuukauteen! Sisu teki kaikki mitä pyysin ekalla käskyllä, ei reagoinut häiriöön jne.! :) Olin todella iloinen treenin jälkeen. Selvää edistymistä.
Selfiee Sirkan kaa <3
Tänään käytiin koirauimalassa :). Siirin kanssa sain olla todella tarkkana. Se meinasi sikailla ihan huolella, mutta onneksi sain puututtua siihen heti alusta asti. Saatiin todella hyviä kierroksia tehtyä, ja sitten oli niitä kierroksia, millä olisin saanut olla vieläkin napakampi käskytyksissä -> ei toimi. Ja siis Siiri ei ole mikään kovapäisin koira, mutta joskus senkin on testattava ja se on nyt tässä iässä. Mutta juu...Sisu ui todella hienosti! :) Se ui todella nopeasti ja innoissaan. Ja aivan altaan reunoja pitkin, vaikka olisi voinut mennä keskemmältäkin. Hyvä Sisu! <3
Siiri ui <3
Sipu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat