Sivut

perjantai 26. helmikuuta 2016

Pika postaus

Tämä viikko on ollut niin paljon täynnä kaikkea menoa, että ollaan treenattu viimepäivinä lähinnä kotona. Treenaukseen ovat päässeet Siirin kohdalla: seuruu, vierelletulo, paikalla olo, maahanmeno, koiratanssi positiot ja pyörimiset. Sisu on treenannut yksittäisiä temppuja :). Molempien treenit ovat sujuneet hyvin! Häiriöksi olen laittanut lattialle namipusseja, leluja jne. Vlada myöskin häiriköi keskiviikkona. Molemmat koirat ovat edistyneet kivasti. Olen tyytyväinen :).
 Eilen oli vuorossa Sisun rokotus. Voi että, miten paljon herra nauttikaan saadessaan itse kaiken huomion ihmisiltä :D.Se ei kaikessa täpinässään edes kerennyt huomata rokotusta. Mitään erityistä ei löytynyt tälläkään kertaa. Terve on. On se vaan hieno <3.

Tänään koirilla kävi hieroja :). Molemmat olivat ihan hyvässä kunnossa. Sisu oli niskasta jumissa, mikä on sille yleistä. Siirillä oli toisen takajalan säärilihaksen ja pohkeen väli jumissa. Todennäköisesti siellä oli hermopinne. Saman jalan takareisi oli kans vähän jumissa. Se saatiin kuitenkin auki :). Hieroja arveli, että tuo voi johtua Siirin pomppimisesta ja tuota puolta se joutuu käyttämään agilityssä enemmän, eli sinänsä ei ihme. Muuten kumpikin oli jumiton :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat