Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

"Oon ollu koton liian vähän vime aikoina".

 LOMALOMALOMALOMA!!!! Me ollaan niiiin lomalla! :D No joo...ollaan me treenattu tälläviikolla joka päivä. Tänäänkin nautittiin ihanasta säästä ja metsässä lenkkeilystä. Uusia lenkkipolkuja on ruvennut tuntemaan ihan kivasti :). Tykkään näistä lenkkipoluista! Vielä kivempaa olisi, jos pääsisi tohon pururadalle, mutta jätämme hiihtäjät rauhaan ja pysyttelemme metsässä. Järkkäriä en ole saanut raahattua ulos, joten joudutte sietämään puhelimella otettuja kuvia. Seuraavaan postaukseen otan sitten järkkärillä kuvia :D.
Maanantaina oli koiratanssi treenit. Pidettiinkin vähän  erilaiset treenit, kun meidän kouluttaja ei päässyt paikalla. Siiri treenasi ekalla kierroksella pallolla yksittäisiä tempuja. WOW! Nyt sen vire ei mennyt yli :).Toisella kierroksella Siiri treenasi vadilla twistaamista ja siihen takajalkojen laittamista. Alkaa toimia. Kolmennalle kierroksella meidän treenikaveri treenasi Siirin kanssa yksittäisiä temppuja. Meni ihan kivasti, eikä Siiriä haitannut omat ihmiset laidalla :). Poikkeuksellisesti treenattiin vielä neljäs kierros. Kokeiltiin kahden pallon leikkiä yhden treenikaverin ohjeistuksella. Meni ihan hyvin :).

Sisu treenasi ekalla kierroksella vadilla eri juttuja. Ei olla treenattu vadilla varmaan kuukauteen, mutta hyvin meni! :) Sisu oli innoissaan. Vähän otti häiriötä, mutta ei pahasti. Hypyt etenkin alkaa olla jo hyviä! Toisella kierroksella treenattiin Sisun kanssa yksittäisiä temppuja. Sisu oli hieno! <3 Se oli hyvässä vireessä ja teki kaiken, minkä pyysin. Saatiin jälleen hyviä vinkkejä, mitä aijon todellakin ruveta käyttämään. Kolmannella kierroksella meidän yksi treenikavereista treenasi Sisunkin. Wow!  Sisulla oli kivaa. Se lähti hyvin treenaamaan vieraan kanssa. Tämä treeni vahvisti jälleen käsitystäni noiden luonteista :).

 Eilen oli vuorossa aksa treenit. Tehtiin yhtä rataa, joka oli todella kiva, mutta sai kyllä pyöriä ihan kivasti :D. En muista tarkalleen mitä tehtiin milläkin kierroksella, mutta aloitettiin molempien koirien kanssa yhdestä vaikeammasta kohdasta ja lopuksi tehtiin koko rata muutaman kerran. Sisulle myös muutettiin rataa vähän. Oli todella kiva ja monipuolinen rata! :) Olisittepa nähneet Siirin irtoamiset yhteen putkeen. Laitoin sen päähän namikupin alkuun ja lopuksi se ryntäsi sinne sata lasissa, vaikkei siellä enää ollut palkkaa xD. Sisulla oli myös todella kivaa! Lauantaina olisi Sisun aksa kisat ja toivottavasti herra olisi yhtä hyvä silloinkin :).

Tänään treenattiin kotona koiratanssia. Sisu treenasi yksittäisiä temppuja, Siiri positioita ja lopuksi aloin opettamaan sille tassun antoa jalkoihin. Se osaa siis käsiin, mutta jalkoihin ei vielä. Alkoi hahmottua ihan kivasti :). Positiotkin meni hyvin. Paikat alkaa hahmottua, kun Siiri on oppinut kuuntelemaan. Reuna-positiosta on selkeesti tullut Siirin lemppari. Sisu oli myös hieno. Se oli hyvässä vireessä ja ei tainnut tulla yhtään kieltäytymistä. Jeiijjj!! Sisu on selkeesti mennyt eteenpäin tässä parin viikon aikana :).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat