Sivut

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

"Meni miten meni, kunhan seison suoras itelleni".

Siiri <3

Maanantaina oli koiratanssi treenit. Molemmat tekivät ensin lämmittelykierroksen ja sitten koreografian. Siirille lämppäkierros tarkoitti virettä. Noh...kokeiltiin aluksi kahden lelun-leikkiä ja ilmeisesti kerta aikaisemmin riitti, mutta ei kovin positiivisesti :D. Irti käsky oli niin Siirin mielessä, että se ei lopuksi ottanut toista lelua suuhun ollenkaan, vaan odotti käskyä. Tein sitten niin, että unohdin toisen lelun ja leikittiin yhdellä lelulla. Alkoi toimia! :) Koreografia meni ihan hyvin. Pientä sähläystä, josta jouduin pari kertaa huomauttamaan Siiriä. Korjasi kuitenkin sen jälkeen ja pysyi kokoajan hyvässä vireessä. Hienosti meni kokonaisuutena :).

Sisu teki ensimmäisellä kierroksella eri liikkeitä musiikkiin. Sieltätäältä pieniä pätkiä meidän koreografiaa :). Sisu oli hieno! <3 Hyvin jaksoi rankan viikonlopun jälkeen. Kaikki meni hyvin ja vire oli hyvä. Tehtiin aika lyhyt kierros, kun Sisulla oli niin hyvä vire :). Koreografia...muuten meni hyvin, mutta peruuttamiset, mitkä on Sisun yksi varmimmista liikkeistä, jouduttiin ottamaan uudestaan. Sisu yritti alkaa sikailemaan :p. Lopetti onneksi heti, kun huomautin. Loppuasento muutettiin jälleen...ei vaan meinaa toimia mikään. Mutta nyt on kiva ja helppo loppuasento, mikä näkyy alaalla :). Sisulla oli hyvä vire koko treenin ajan.
<3
Tänään treenattiin kotona. Siiri treenasi ekalla kierroksella noutokapulan pitoa. Siiri oli ihan super hieno!!! <3 Tehtiin vaan muutama toisto, kun Siirillä oli niin kivaa ja piti sitä hyvin. Toisella kierroksella treenattiin lehden kiertoa, lehden avaamista ja loppuasentoa. Siiri oli hieno :). Lehden kierrossa se vähän hidasteli, mutta lehden avaaminen ja loppuasento oli todella hienoja ja nopeita! Sisu treenasi vain yhden kierroksen. Treenattiin vadilla hyppyjä ja uutta loppuasentoa. Sisu oli myös hieno <3. Se hyppii todella ketterästi ja loppuasento alkaa toimia.

Tänään käytiin pitkästä myös koirauimalassa. Siirin juoksut ja kaikki muu meno siirsi sinne menoa, mutta tänään päästiin käymään siellä :). Molemmat koirat oli ihan innoissaan ja uivat kummatkin täysiä. Mitään tietoa ei ole paljonko ne ui. Siiri ui melkein kokoajan :D. Välillä koirat ui yhtäaikaa ja välillä yksitellen. Nauttikaahan uimakuvista pitkästä aikaa..

P.S. Meidän entinen instagram ei enää päivity, vaan meitä voi seurata instassa nimellä Team.S_blogi_insta. Sinne tulee reyalyaikaisemmin kuvat, kuin tänne :). Kannattaa siis seurata!
Tänään koirauimalassa :)
Siiri ui
Sirkka <3
Supu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat