Sivut

torstai 30. heinäkuuta 2015

Sillaikai..:D


Oltiin tänään Sisun kanssa agility mölleissä :). Tarkoituksena oli vain lähteä saamaan treeniä alle ennen virallista kisaa, mutta kas kummaa..Sisu yllätti! :D Ensimmäinen rata meni ihan ok, mutta Sisu haahuili muutamassa kohdassa. Kuitenkin kaikki, mitä oletinkin toimi ja lisäksi vielä rengas! :) Se oli jo sinänsä meille voitto, että Sisu ei kiertänyt sitä. Myönnän, sitä ehkä pitäis treenata useammin :D. Noh.. lopputuloksena ekalta radalta -10vp. ajalla 1.15.25min. Ekat virhepisteet tuli siitä, että Sisu käveli pituuden, ei riittänyt vauhti hypätä sen yli, toista virhettä en muista, sillä se on ilmeisesti tullut sen jälkeen, kun kamera oli lopettanut videoimisen. Oisko ollut joku haahuileminen? -_- Mutta paikkapaikoin oikein hyviä pätkiä.

Ilmoitin meidät sitten vielä uusintaan, ja onneksi ilmoitin! :) Sisulla oli tosi hyvä drive päällä ja vauhtia riitti :D. En meinannut pysyä sen perässä! Etenkin loppusuora oli hieno. Tuloksena jälleen -10vp. ajalla 49.70s. Ensimmäinen virhepiste tuli ihan omasta mokasta, sillä en kerennyt pituuden jälkeen vaihtaa putkelle puolta ja Sisu hämmentyi, kun ohjasin sitä "väärältä puolelta" -> kieltäytyminen. Toinen tuli jälleen samalle putkelle..hmm, se ihmetytti sekä mua, että ilmeisesti kuvaajaa paljon :D. Mutta tosi hyvä fiilis jäi ja se saatiin, mitä lähdettiin hakemaan, eli kisanomainen treeni :). Muutenkin koiralla oli kivaa, mikä on pääasia. Lopulta Sisu oli vielä mini-luokan toinen! Wow, on se huippu tyyppi <3.

//muoks.äsken kuultiin vielä, että Sisusta tuli tämän vuoden k-s kennelkerhon möllimestari 3!! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat