Sivut

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Treeniä treenin perään.

Jippii! :D
Eilen oltiin Sisun kanssa agility epiksissä :). Syksyllä olisi muutamassa kisassa tarkoitus käydä ja yhteen on jo ilmottauduttu, joten nyt oli loistava hetki treenata kisatilanteita varten :). Ilmoitin Sisun hyppy-putkiluokkaan. Sisulla oli siis takana 2vko aksa taukoa, joten toiveita oli hyvästä vireestä. Mulla oli siis ääni ihan tapissa, joten pelkäsin miten ohjaamisen käy x). Puhuin radalla neljässä kohdassa, muuten ohjasin pelkästään käsillä, Sisu luki niitä todella hyvin! :) Lopputuloksena -5vp. ja miniluokan neljäs ajalla 37.72s.!! Sisu yllätti täysin! :D <3 Oltaisiin muuten tehty 0-rata, mutta ennen viimeistä estettä Sisu päätti mennä katsomaan ihmisiä. Kyllähän se alussa hiukan ärsytti, mutta nyt on vaan pyydettävä ihmisiä tulemaan häiriöksi treeneissä. Ranskanbulla vaan niin rakastaa ihmisiä :D.
Tänään oltiin Siirin kanssa käytöksien perusteet-kurssin viimeisellä kerralla. Ohjelmassa oli kotiläksyn, eli luopumisen kertaus ja rauhoittumisen treenaaminen :). Luopuminen meni ohjaajan mukaan koiralta kuin oppikirjasta, mutta en muutamassa kohdassa palkannut sitä, vaikka olisi pitänyt. Tarkkuutta siis! Siiri rupesi jo hyvin luopumaan ja peruuttaminenkin alkaa sieltä pikkuhiljaa tulemaan :). Paljon uutta tietoa tuli ja kyllä huomasi, että yhdessä kerrassa ei kerkeä kovinkaan paljoa selittää, onneksi kerrattiin vielä :). Lopuksi puhuttiin vielä rauhoittumisessa ja millaisissa tilanteissa sitä voi vaatia. Noh..Siiri ja rauhottuminen ei oikein puhu samaa kieltä :D. Alun sähläämisen jälkeen Siiri kuitenkin istui mun polvelle ja oli jo vähän rauhallisempi. Pari kertaa ohjasin sen maahankin, mutta saatiin kommenttia, että sillä on silloin tottis vire. Ei kuulemma tarvitse enää nostattaa viettiä xD.
Todistetusti se joskus rauhottuukin..kaksi koirakaverin tapaamista, kahdet omatoimi treenit ja metsälenkki oli tuona päivänä takana.
Siirin treenin jälkeen käppäiltiin vielä Sisun kanssa kentälle tekemään pika tokotreenit. Koiratanssia olis tietty voinut treenata, kun kisat lähestyy, mutta jotenkin mun niin teki mieli päästä treenaamaan tokoa :D. Tehtiin ensin paikallamakuu. Menin n.20metrin päähän, kestoa about.2min. Häiriönä puluja :D. Ei olla ikinä tehty ihan noin pitkällä matkalla, mutta halusin testata. Sisuhan makas siellä mallikkaasti! :) Se on kyllä aina ollut siitä kiva koira, että olen uskaltanut jättää sen paikkamakuuseen vaikka mihinkä, koska tiedän että se pysyy :). Sitten tehtiin about.5kertaa 5-10askeleen seuruu pätkiä. Jotkut oli tosi nättejä, parissa jäi haistelemaan maata (..ihan oma vika, kun palkkasin alussa heittämällä namun maahan). Viimeisessä kävi juurikin näin, mutta kun palasi katsomaan minua, palkkasin siitä ja siirryttiin luoksetuloon. Luoksetulo oli  nopea ja hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat