Sivut

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Jäljestystä ja Mikkeli kv :)

 Eilen tampattin jälkiä ihan urakalla :D. Ensin aamulla käytiin tekemässä Siirille ja Lunalle jäljet. Luna oli kuulemma kerran aikaisemmin jäljestänyt. Lunan jälki oli about 25 askelta pitkä. Luna hoksasi yllättävän nopeasti idean ja nenä kävi kokoajan, sen oikein kuuli :). Muutamassa kohdassa vähän pyörimistä, mutta toiseksi jäljeksi ikinä tosi hyvä! :) Siirin jälki oli 80askelta pitkä, n. joka kolmas oli tyhjiä. Alussa Siiri vaan ryhtäs eteenpäin ja sain vähän himmata sitä. Puolessavälissä se alkoi kuitenkin jäljestämään paljon paremmin ja loppu oli hieno. Hyvä Sirpa! :)
 Sitten mentiin Nipsun ja Reinon luo. Repen kanssa treenasin koiratanssi juttuja :). Nipsulle tein ensin yhden jäljen (kuvat siltä jäljeltä). Olisko se ollut about 20-25askelta pitkä. Nenätyöskentely on Nipsun ehdoton vahvuus, mutta pyöriminen oli taas alussa ihan holtitonta. Loppua kohden vähän väheni. Tein sitten sille vielä toisen, 27-28askelta pitkän jäljen. Vaihdoin valjaat kaulapantaan ja laitoin sille kaksi hihnaa, toisen toisen etujalan takaa ja toisen toisen etujalan. Johan oli hieno! :) Nipsu jäljesti tosi tarkasti ja pyöri vaan yhdessä kohdassa! Tuolla taktiikalla saatiin Siiriltäkin pyöriminen loppumaan.
Tänään kävin esittämässä Mikkeli Kv:ssa PMJV-13,PMV-13, Cerera Hirkani "Helmin". Helmi oli kuin unelma esittää ja olikin loppujenlopuksi AVO ERI 1, SA, PN 2, SERT, VARA-CACIB -> FI & EE MVA!!! Jeijee <3 Onnea ja kiitos Pia! :) Oli kyllä mahtava päivä, sääkin suosi :). 
Ja sitten tähän loppuun piristykseksi Siirin ja Lunan rallattelua metsässä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat