Sivut

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Paluu arkeen..

Huhhuh..taas on 5päivää mennyt, enkä ole kerennyt päivittämään blogia x(. Pahoittelut siitä. Viimeviikolla olin kahdella lyhyellä reissulla, Tampereella Tammerfestissä ja Virossa. Loput päivät menikin menoissa :D. Mitään sen suurempaa ei kuitenkaan koirien osalta ole tapahtunut. Ne sai viimeviikon olla aika rennosti. Selkeästi teki molemmilla hyvää! :) Nyt on jo ihan eri ääni kellossa tottelemisen suhteen. Tänään kuitenkin palattiin arkeen ja  ohjelmassa oli koiratanssi treenit. Mukaan lähtivät Repe ja Siiri. Yritän tähän alle koota mietteitä treenistä..:)

Siiri teki ekalla kierroksella viettiä. Sirpa rupes nopeasti ja innoissaan leikkimään patukalla :). Tosi hyvä treeni. Lopetettiin sitten aika nopeasti, ettei koira kerennyt kyllästyä. Toisella kierroksella tehtiin eri temppuja. Mm.aliseuraamista, pyörimisiä ja pujotteluja. Siiri oli super! :) Lopuksi tehtiin vielä kaksi kierrosta lehden avaamista. Tarkoituksena olisi siis saada Siiri avaamaan lehti kuonolla. Ekalla kierroksella tehtiin sitä kosketuskepin avulla (näkyy kuvassa). Eli laitoin kosketuskepin lehden väliin ja kun Siiri koski sitä, palkkasin. Ei siis oltu tehty tätä vielä kertaakaan, mutta halusin testata :D. Se meni ihan ok, mutta Siiri ei ihan tajunnut ideaa. Toisella kerralla tehtiin niin, että taiteltiin lehden sivut sillei ihmeellisesti ja laitettiin sinne nami. Johan rupes Siiri tajuamaan idean! :D Eli siis Siirin treeneistä..

+vire
+patukka alkaa vahvistua pikkuhiljaa
+häiriönsieto
+tajusi nopeasti lehden aukasemisen idean
-parissa kohtaa jouduin laittamaan Siirin istumaan ja huomauttamaan sähläämisestä
Repe teki ekalla kierroksella koreografian. Repe joutui odottamaan aika kauan ennen sen vuoroa, ja sen into oli siinäkohtaa jo laskenut. Eka kierros meni siis ihan reisilleen. Juu, teki se osassa kohtaa hyvin, mutta suurinosa oli maanhaistelua ja haahuilua -_-. Itse typeryyksissäni luovutin sitten jo liian aikaisin onnistumisen mahdollisuudet. Repe oli siis ollut juuri viikon mökillä ja väsymys varmasti painoi, joten laitan tämän kerran sen piikkiin. Toisella kierroksella keskityttiin siihen, että Repe olisi hyvässä vireessä :). Kouluttaja piti Reinoa kiinni ja mä tein temppuja kauampana ja kuitsuin Repeä. Sitten vähänajan päästä kouluttaja päästi Repen mun luo, tehtiin pari liikettä ja palkkasin. Reino teki jo paljon innokkaammin! :) Tätä tehtiin pari kertaa ja sitten lopetettiin. Lopuksi tehtiin vielä kolmas kierros Repelle. Riehutin sitä vaan lelulla ja nyt oli jo ihan eri koira! :) Jes jes! Repen treeneistä galluppia..

+hyvät pyörähdykset
+hyvät ohjaajan kierrot
+hyvä tsemppaus loppuun
-alussa liian alhainen vire
-maanhaistelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat