Sivut

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Etelä-Suomi 2-10.7.2015

Sisu ja mä
Huhhuh..tarkalleen 1vko1pv.reissattu ja se näkyy kaikissa :D. Koirat paineli samantien nukkumaan, kun tultiin kotiin. Mutta siis..viimeviikon torstaina lähdettiin kesäloman ekaan reissuun. Suuntana tälläkertaa Turku. Siellä grillailtiin, oltiin pihalla ja vaan oltiin. Vahdin mun serkkua jne. Päivät meni lähinnä pihalla ollessa. Ilmat oli kyllä hienot! 8)

Sieltä sitten iskä vei mut sunnuntana Loimaalle, jonne äiti meni koirien kanssa lauantaina valmiiksi. Sunnuntaina ei tehty juuri mitään muuta, kuin treenattu. Siiri oli taas hypätä kattoon, kun ei oltu nähty muutamaan päivään :D. Maanantaina käytiin shoppailemassa. Alunperin piti osaa koirille vain ruokaa ja namuja, mutta kuinkas siinä sitten taas kävikään..:D
Sitä, tätä ja tota :D
Sen jälkeen käytiin juoksuttamassa koiria. Tuo fresbee osoittautui ihan parhaaksi leluksi!


Loimaalla Siiri pääsi ajamaan yhden jäljen (lue: yksi parhaista jäljistä tähänmennessä!), juoksemaan pariinkin otteeseen fresbeen perässä ja herkuttelemaan :). Okei Sisukin juoksi vähän ja herkutteli. Siis jopa Sisu innostui leikkimään ja juoksemaan! :o Molemmat koirat myös palautteli mieleen kosketuskeppiä ja tokoa.
Vahtikoira ;)
Jäljestämässä
Tiistaina palattiin takaisin Turkuun. Keskiviikkona talo täyttyi vieraista, joten käytin tilaisuuden hyödyksi ja pihalla ollessa treenasin Siirin kanssa kaks kertaa vieraiden ohittamista ja Sisun kanssa kerran tokoa. Siirin tarkkana-käsky alkaa olla rauhallisissa paikoissa varma, mutta nyt täytyy lisätä siihen häiritä. Tarkoituksena siis olisi opettaa Siiri ohittamaan lenkillä kontakti kävelyssä.

Turussa oli myös koirien yllätykseksi yksi muukin nelijalkainen. Nimittäin Biancka, sama kissa mistä olen aikaisemmin kertonut <3. Siiri on nähnyt aikaisemmin kaksi kertaa Sarkun, mutta ei muita kissoja. Sisu sensijaan on tottunut kissoihin. Suosiolla eristettiin aluksi koirat. Loppuajasta tämä kolmikko oli jopa samassa huoneessa! Siirin onneksi paikalla oli myös paaaaljon fresbeen heittäjiä ja rapsuttajia ;).
Koiria taitaa hiukka ärsyttää :D.
Keppien ja fresbeen heittoa
Turusta suunnattiin eilen Kangasalalle. Siellä oli vastassa 4ranskanbulldoggia. Siiri oli selkeästi ihmeissään, että kuinka paljon näitä pikku possuja oikein on? xD Sisu löysi heti kaksi kivaa narttua. Kieltämättä tuo lauma oli aika huvittavan näköinen lenkillä :D. Kangasalalla oltiin yö ja tänään koukattiin vielä kotimatkalla Nokialle Sisun kasvattajalla. Käytiin siellä nuuhkuttelemassa 14 pentua <3. Ja ei, meille ei oo tulossa pentua! :D
Ei valittamista :D <3
Friedrich`s Kinf Of Macig "Pluto" ja Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat