Sivut

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Hierontaa ja näyttelyihin treenaamista

Huhhuh :D. Viimeksi lupasin kirjoittaa teille treenipostauksen, mutta aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan ja ei keretty maanantain treeneihin. Eilen Sisulla kävi hieroja. Huomasin viimeviikolla, että Sisu alkoi olla jumissa...ja kyllä olikin ihan kiitettävän paljon taas vaihteeks -_-. Oikeastaan pitkin koiraa oli tiukkoja kohtia. Koko koiran olemuksesta näki, että se oli ihan oikeasti jumissa ja hierominen teki kipeää :(. Sisu ei rentoutunut montaakaan kertaa. Nyt täytyy vaan urakalla venyttää sitä ja seuraava hieronta on ennen seuraavia agi kisoja. Tänään Sisu onkin saanut sitten vaan lenkkeillä ja levätä :). 
Hieronnan jälkeen lähdettiin Siirin kanssa näyttely treeneihin :). Ekalla kierroksella treenattiin vähän kaikkea..liikkumista, vapaana seisottamista ja tuomarin lähestymistä. Sain Siirin kasvattajalta noottia, että en sais pitää hihnaa noin löysällä liikkeissä. Tätä sitten treenattiinkin jonkin aikaa :D. Vapaana seisominen meni hienosti. Tuomarin lähestymiseen saatiin hyviä vinkkejä :). Toisella kierroksella keskityttiin ryhmäliikkeisiin. Siiri ja yksi toinen bokseri juoksivat peräkkäin. Hmhh..Siiri ei välittänyt toisesta koirasta, mutta se kävi muuten ylikierroksilla. Lopuksi treenattiin vielä asetellusti seisomista, mikä meni hyvin :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat