Sivut

torstai 23. heinäkuuta 2015

Päivän kelaus :D.


Tänään heti aamulla ajettiin Reinon ja Nipsun luo. Käytiin hakemassa molemmat koirat kyytiin ja ajeltiin siinä lähellä olevalle kentälle :). Omat koirat oli myös mukana. Ensimmäisenä treenasi Sisu. Sisu oli alussa taas vähän ulalla, se ei vaan oo tottunu treenaamaan aamuisin :D. Otin sen kuitenkin perusasentoon käskyn alle josta se tajusi, et ai niin..:D. Sitten treenattiin Sisun kanssa pyörimisiä, pujotteluita ja peruuttamisia.

Sitten otin Repen. Tuo oli Reinolle uusi kenttä, mutta yllättävän nopeasti se siihen tottui :). Tehtiin ekalla kierroksella vaan viettiä, johan oli hieno! :) Ihan eri koira, kun viime treeneissä. Reinon jälkeen otin Nipsun. Tehtiin Nipsun kanssa vaan ihan perus juttuja, koska se ei ole treenannu ulkona kuin kerran aikaisemmin. Treenattiin istumista, vierelletuloa ja lopuksi tehtiin yksi luoksetulo :). Istumiset meni tosi nätisti, vierelletuloista ei meinannut tulla mitään (nyt tehotreeniin, koska ne ei oo vielä hyviä häiriössä!). Luoksetulo oli yllättävän nopea, jeijee! :)

Nipen jälkeen treenas Siiri. Tuohan on Siirin toko kenttä, joten Siirillä kesti vähän aikaa tajuta, et oikeestiko toi pyytää multa temppuja tällä kentällä :D. Tehtiin Siirin kanssa musiikin tahtiin vaan kaikkee kivaa :D. Mm. aliseuraamista, pyörimisiä, pujotteluita ja ohjaajan kiertoa. Kaikki muut meni tosi hyvin, mutta ohjaajan kiertoja tehtiin jossain sellasessa kohassa, missä oli ilm.hyviä hajuja ja Siirin oli pakko pistää aina samassa kohtaa ympyrää naama maahan. Kerran ärähin sille, että mitä sää teet, niin loppu samantien :).

Siirin treenin jälkeen otin vielä Repen kanssa vadin kiertoja. Kokeilin palkata sitä namuilla. Repen nenä aukesi ihan kunnolla ja kenttää oli ihan pakko haistella -_-. Ei auttanut mitkään yritykset kahdella eri namuilla kiinnittää huomiota pois maasta. Ja ei, Repe ei ollut syönyt aamuruokaa. Se ei vaan välitä ruuasta. Vaan kun otin lelun esiin, niin johan rupes toimimaan! ;) Repe teki tosi nättejä vadin kiertoja, eikä yrittänyt oikaista vadin päältä kuin kerran ja sitä en palkannut. Nyt oli Repellä hyvä vire! Jes! :)
2,5h sitten Luna tuli meille. Kyllä on nyt Siirillä kivaa, kun samanlainen sählääjä tuli seuraksi :D. Yhdessä nuo jo päivysti ikkunasta. Todella hyvin on tullut tää lauma toimeen. Nyt vähän vajaa 2vko mennään tällä laumalla, sitten yks päivä omalla porukalla ja jos suunnitelmat menee kuten on suunniteltu, niin sit Repe tuleekin jo meille valmistautumaan kisoihin :D.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat