Sivut

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

"Kaikki likoon vaan vaik se suututtais kaikkia".


Maanantaina käytiin omien koirien kanssa koiratanssi treeneissä. Repe ei tälläkertaa päässyt mukaan. Valitettavasti mulla on kuvia vain Sisusta, joten saatte tyytyä niihin. Kaikki kuvat on ottanut Jessica, kiitos! :) Mutta siis..Siiri treenas ekalla kierroksella viettiä. Tehtiin ihan lyhyt pätkä, koska Siiri lähti niin hyvin saalistamaan patukkaa, hieno Sirpa! <3 Sisun oli jo aluksi ekalla kierroksella "kattelen tonne, tässä ei oo mikään kiire,diididididiii"-päällä, joten kun sain siihen kontaktia tehtiin vaan pari temppua ja palkkasin. Sisusta huomas, että se lopuksi muisti, että "ai niin, tänne tultiin treenaamaan" :D.

Toisella kierroksella molemmat teki koreogrfiansa. Riehutin alussa Siiriä namuilla. Siirihän teki täysillä! :D Tosi nätisti, parissa kohtaa jouduin hieman huomauttamaan, että nyt menee yli, mutta pakka pysyi suurimmanosan ajasta hyvin kasassa :). Sisun kanssa piti alunperin vain vähän fiilistellä musiikin tahtiin, mutta herra oli niiiin innoissaan, että tehtiin lopulta koreografia :D. Yllätyin, kuinka innolla Sisu treenas! :) Koiratanssi ja agility saa sille ihan erilaisen driven päälle, kuin toko. Lopuksi tein vielä Siirin kanssa lehdelle lähetystä, kun se on päässyt vähän unohtumaan. Hyvin muisti Siiri idean. Näistä treeneistä jäi hyvä fiilis.

Eilen käytiin Siirin kanssa toista kertaa käytöksien perusteet-kurssilla. Nyt ohjelmassa oli kotiläksyn, eli kontaktihyppelyn tarkistaminen ja luopumisen opettaminen. Kontaktihyppelyä me ei oltu tehty kuin kerran reissun takia, mutta  Siiri yllätti mut ja piti tosi nätisti kontaktia! :) Sitten vielä ruvettiin yhdistämään sitä seuraamiseen. Siiri toimi hienosti, mutta ite en oikein osannut/tajunnut ideaa :D. Luopuminen oli yllättävän helppoa. Otettiin siis toiseen käteen namu, ja kun koira vähänkin irrotti kuononsa siitä, niin palkatiin toisesta kädestä etujalkojen väliin, jotta koira saataisin pikkuhiljaa peruuttamaan. Siiri tajus idean nopeasti! :) Saatiinkin palautetta yhdelta treenikaverilta, että Siiri on meidän ryhmässä ainut koira joka oikeesti tekee mulle töitä. Hih, siihen on panostettu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat