Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Ruokinta uusiksi

10kg sika-nauta jauhelihaa
Mushin pötköjä
Viime ruokintapostauksesta onkin aikaa, joten kai se olis aika päivittää uutta tietoa :D. Tänä aikana meillä on syöty jopa kahdella eri tavalla. Molempien koirien ruokintaan sain neuvoja Facebookin luonnonmukainen ruokinta, barffaus-ryhmästä. Siitä oli paljon apua! :) Nykyään meillä syödään 50/50 mallilla nappulaa ja lihaa. Siihen sitten molemmille valkosipuli rouhetta kesäisin + Sisulle ADE-liuosta :).

Lihoina meillä menee siis kanaa, sika-nautajauhelihaa, mushin rasvaseos fatboosteria, lihaseos meet mixiä ja kerran viikossa milloin minkäkin eläimen maksaa :). Myös naudan maha on suurta herkkua. Luista parhaaksi on osoittautunut ylivoimaisesti sian selkäranka ja sitä meillä syödään sillointällöin. Sitä edes Sisu ei saa yritettyä laittaa kokonaan suuhun! :) Nappulana toimii purenatural, Sisu syö adult mediumia ja Siiri puppy largea.
Nappulaa
Tänä tapa on osoittautunut käteväksi. Reissuunkin on helppo ottaa lihat mukaan kylmälaukkuun ja tarvittaessa käydä ostamassa kaupasta lisää :). Koirien turkkikin näyttää voivan hyvin (oon kai liian nipo, mutta huomaan heti, jos joku ruoka ei sovi jommallekummalle koiralle). Tämä on kuitenkin vain mun tapa ja sopii meiän koirille..kertokaas teidän koirien ruokinnasta? :)
Sisun vitamiiniliuos


1 kommentti:

  1. http://aviennas.blogspot.fi/2015/07/miten-meilla-syodaan.html?m=1 tuossapas meidän ruokintaa, joka on Bertan osalta hyvin samanlainen.

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat