Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

You can do anything, if you want.

Perjantai ilta <3

Huhhuh, mikä viikonloppu takana! Kaikkien koirien treenit käyty ja täytyy kyllä sanoa, että nyt on vähän väsy :D. Viikonloppu on ollut ihan mahtava ja olen niin ylpeä tällähetkellä kaikkiin koiriin <3.

Eilen oli Siirin treenit. Ekalla kierroksella tehtiin saalisleikkiä lelulla. No..alussa tytsy oli tosi hyvin mukana, mutta sitten kiinnostus tippui ihan kokonaan. Sitä ei vaan enää kiinnostanut lelu, vaan ruoka. Tehtiin sitten luoksetulo, mikä oli kyllä super nopee! :) Toisella kierroksella palkkasin sitten jauhelihalla ja kyllä tuli tytsyyn vauhtia! :) Leikittiin, treenattiin seuruuta, vierelletuloa ja istumista. Siiri oli niin super <3. Todettiin Siirin kasvattajan kanssa, joka siis koulutti meitä, että rupean nyt palkkaamaan treeneissä jauhelihalla ja kotona leikitään, koska Siiriä ei lelut kuitenkaan niin paljoa kiinnosta, mutta sitä pitää kotona treenata, jotta siitä joskus saisi puru koiran. En kyllä usko, että siinä tulee ongelmaa, kun käsiä puree ihan mielellään nytkin :,D.

Tänään Repen treeneissä..meillä oli eri kouluttaja, kuin normaalisti. Paikalle tuli jälleenkerran meidän lisäksi vain yksi koirakko. Aluksi tehtiin jälleen musiikin tahtiin mitä haluttiin. Sitten puhuttiin puolet tunnista saalisvietistä ja -leikistä. Lopuksi kokeiltiin sitä omiin koiriin ja Repehän oli ihan pirun hyvä! :) Herra oli heti mukana ja tosiaan sen huomaa, että se palkkaantuu lelulla paremmin, kuin namuilla. Ennen treenejä leikitin myöskin Repeä ja sillon se oli myös tosi hyvä :). Opittiin kyllä jälleen uutta ja "normi treenien" keskelle tällainen tunti oli varsin mukava.
"Mäki tuun!"

Sisun treeneissä tehtiin mm.pöytää, putkea, pituutta, keinua, pussia, keppejä ja muuria. Pöytä meni hienosti ja kerrankin oli senverran matala pöytä, että Sisun oli helppo hypätä siihen helposti! :) Putkea tehtiin jokainen oman tason mukaan. Me tehtiin piilokulmilta, eli ei menty vaan normisti suoraan, vaan vähän koiralle vaikeammista kulmista. Alussa Sisu mm.kiersi putkea ja vain häsläsi, mutta sitten, kun se sen tajusi, niin johan herra teki hyvin! :) Keunun Sisu meni muuten tosi hyvin, mutta kontaktit pitää nyt ottaa teho treenaukseen. En tiedä mistä se on nyt keksiny, että niitten kohtien yli on pakko loikata nopeasti. Tehtiin sitten niin, että Sisu nostettiin keinun alastulo kohtaan ja kontakti kohassa oli namikuppi. Sitten onnistui muutaman kerran, mutta pari kertaa tuo nosti taka jalat sieltä kontakti alueelta pois. Murr..:D Loput jutut, mitä treenattiin, meni tosi hyvin :). Sisu myöskin käyttäytyi suh`t hyvin ja olen kyllä todella iloinen, kuinka paljon tuo on kehittynyt <3. Kouluttajaltakin saatiin palautetta, että Sisu on kehittyny tosi paljon, kun vertaa viimevuoteen. Ite tein pari kämmiä, mutta osaan nyt jatkossa ottaa ne asiat huomioon. Tauoilla treenattiin vähän seuruuta ja saalisleikkiä. Oli kyllä aika makeeta, kun se vaan aina tekis noin hyvää seuruuta <3.
"Mää tässä vaan vähän..".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat