Sivut

maanantai 10. marraskuuta 2014

Ekoja päiviä uudessa kodissa.


 Nyt, kun pari päivää on tytsyn touhuja katsellut, voin sanoa, etten kadu hetkeäkään sen hankkimista! :) Ensinnäkin..Siiri on ihan sairaan ahne, söpö, itsevarma ja "helppo". Kaulapanta ei vaan vielä oo neidistä mikään hirmu hauska juttu ja se kutittaa, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Hirveän itsevarma tuo pentu on..tänäänkin sain vaikka kuinka monta kertaa pihalla hakea sen jostain muualta, kuin missä pitäisi olla. "Täältä mennään kotiin" xD. Joo, tälläkertaa ei ollu tarkotus mennä kotiin pyörävaraston kautta. Ulos tuo muutenkin tekee tosi hienosti jätöksensä ja eilenkin 3/4 osa teki pihalle! Wippii! Sitä täytyy vaan jaksaa käyttää ulkona.
Tänään kokeiltiin häkissä oloa. Laitoin Siirin häkkiin ja treenasin Sisun kanssa. Siiri yritti hirveesti päästä häkistä pois, ja laitoin sille luun ja pari lelua häkkiin, joiden ansiosta se oli pari minuuttia hiljaa. Eka pätkä oli aika toivoton, vaan vinkui ja häselsi häkissä. Treenasin Sisun kanssa naksuttimen avulla sivulla istu-, ja maahan vaihtoja, seuraamista ja tehtiin yksi luoksetulo. Hienosti toimi ranskanbulla. Sitten Sisu häkkiin ja Siirin kanssa seisomis ja luoksetulo treeniä. Kyllä oli neidillä kivaa! ;) Jopa niin kivaa, että seisomisessa oltaisiin mieluummin vaan pyöritty ympyrää ja luoksetulossa nähtiin huimia hyppypomppu-loikkia. Sitten Siiri häkkiin ja Sisun kanssa seuraamista ja kierrä käskyä. Nyt Siiri jo paremmin häkissä, edelleenkin vähän vinkumista, mutta ei enää niin paha. Sisukin teki pyydetyt jutut hyvin, Sitten Sisu häkkiin ja Siirin vuoro treenata istumista ja kierrä- käskyä, sekä hampaitten kattomista. Hienosti hoksasi Siirikin jutut, namun perässä tosin vielä paljon menee. Sitten Sisun kanssa seisomista ja temppuilua. Siiri oli jo suh`t hyvin häkissä, nyt jo vähän rauhottuikin sinne. Sisun vuoron jälkeen treenattiin Siirin kanssa häkkiin menoa, heitin sinne namun, Siiri meni sinne ja kehuin. Ei se enää niin kauhea ollutkaan :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat