Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Spl Keski-Suomi Ry:n toiminta viikonloppu 15-16.11.2014



Kesällä järjestetyn saksanpaimenkoirien päänäyttelyn talkoolaisille järjestettiin toiminta viikonloppu Korpilahdella tänä viikonloppuna. Alussa mietittiin, lähdetäänkö mukaan, kun Siiri on ollut meillä vasta viikon, mutta päätettiin lähteä. 

Lauantai
Siirin ensimmäisellä kierroksella vain leikin Siirin kanssa. Likka oli vähän unessa, kun oli vasta aamu, mutta ihan ok lähti leikkiin mukaan. Jauheliha maustui ;). Toisella kierroksella Siirille tehtiin pari luoksetuloa ja leikittiin. Siiri oli ihan super, oon niin ylpee siitä <3.

Ensimmäisellä kierroksella Sisu oli ihan sekaisin, kun vein sen ihmis joukon keskelle. Se vain katseli ympärilleen. Niimpä aloitettiin ihan alusta, eli palkkasin jo siitä, kun Sisu ylipäätään tuli mun luo. Toisella kierroksella kokeiltiin tehdä seuraamista ja luoksetuloa. Hmm..perusasennot ihan ok, seuraamisessa katsoi ehkä 2/4 osa koko seuraamisesta. Luoksetuloa kokeiltiin kolme kertaa, kun kaukana haukkuvat koirat häiritsi herraa "niin paljon" x(. Sitten saatiin onnistumaan. Kunnon perseilyä!
Sunnuntai
Tehtiin vain yhdet kierrokset, kun muut meni kokoukseen ja me lähdettiin Repen treeneihin. Opetettiin Siirille, että kun toiseen käteen koskee toisesta kädestä tulee ruokaa. Tosi nopeesti oppi! Kaikki meidän mukana oli ihan fiiliksissä siitä :D. Tuon avulla on sitten helppo ruveta opettamaan mm.maahanmenoa ja seuruuta. Oli kyllä ihan super kouluttaja, ei olis itelle koskaan tullu mieleen tollatavalla ruveta treenaamaan, tosi hyviä vinkkejä saatiin! :) Lopuksi tehtiin vielä luoksetulo, mikä oli myöskin hieno.

Sisu sen sijaan..laitoin sen menemään äitin kanssa treenaanaan, kun halusin nähdä tekeekö se sen kanssa paremmin. No..ei yhtään sen paremmin. Kouluttaja tarttui juuri Sisun ongelmaan, katsekontaktiin. Sisullekin ruvettiin opettamaan käsi tekniikkaa ja palattiin sitä kautta ihan pentu vaiheelle. 


Täytyy kyllä sanoa, että ihan huippu viikonloppu! Saatiin vinkkejä esim.seuraamisen treenaamiseen ja muiden treenejä katsellessa selvisi, miten kannattaa ruveta treenaamaan irrottamista. Nyt ollaan taas kokemusta rikkaampana, onneksi lähdettiin! :) Vaikka Sisun treenaaminen ei parasta ollutkaan, mutta saatiin juurikin niitä vinkkejä, mitä kaivattiin. Siiri sai myöskin hirveesti kehuja ja rapsutuksia viikonlopun aikana ;). Sen virallinen nimihän on Ferito`s Basia Me ja Basia Me tarkottaa suutele minua..montakohan suukkoa se on jo saanut? :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat