Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

"Tää on parasta just nyt..".


Eilen vietetiin melkein koko päivä halloween- tapahtumassa. Ensimmäisenä vuorossa oli Sisun mölli toko. Ilmosin meidät mölli alo luokkaan, koska siellä sai palkata liikkeiden välissä ja paikkamakuu oli vain 30sek. Paikkamakuussa oltiin ainoita, jotka meidän ryhmästä sai kympin! Me oltiin heti ensimmäisenä vuorossa yksittäis liikkeissä, koska tanskandoggi osalistuikin eri luokkaan. Hmm..seuraamisissa on parantamisen varaa, mutta muuten aika Sisun pisteet. Estehypyn pisteisiin olin aika pettynt, koska mun silmiin se olis kyllä voinu ollu 8, mutta tuomari tekee päätökset. Yhteensä siis saatiin pisteitä 156, joka oikeuttaa 2-palkintoon ja lopuksi sijoituttiin vielä meidän luokan toisiksi! Wu-huu..tässä pisteet ja selitykset:

Noidan kohtaaminen/ luoksepäästävyys: 10 (tätä ei varmaan tarvii selittää? :D)
Paikalla makaaminen: 10 ("mikäs tässä on maatessa?" t:Sisu)
Seuraaminen kytkettynä: 6 (hmm..vasta viimeisellä suoralla löyty kunnolla katsekontakti.)
Seuraaminen taluttimetta: 5 (olin kävellyt varmaan 3m ennen kuin lähti juoksemaan mun perään, loppu ajan kuitenkin piti hienosti katsekontaktia!)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 (Iloinen suoritus)
Luoksetulo: 9 (Lähtö ei ehkä maailman nopein ja tuli eteen vinoon, siksi 9.)
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 (kääntyi poikittain kun sanoin odota. Murr..)
Estehyppy: 7 (Lähti älyttömällä drivella, lopun perusasento oli joo vähän vino, mutta mun silmiin oli 8:n suoritus).
Yleisvaikutelma: 7 (tuomarin kommentti: "se tekee hyvin kun havahtuu, että jotain pitäis tehä". Ihan oikeessa!)
Yht: 156pist., 2-palkinto ja sijoitus 2/3!!
Illalla ohjelmassa oli vielä match show Kertun kanssa. Viime hetken treenit ennen oikeita näyttelyitä ;). Kertun kanssa saatiin punainen, mutta nauha kehässä Kerttu oli jo niin väsynyt, että oikein mikään ei enää onnistunut. Siispä, pudottiin jälleen viidensinä :D. Läheltä liippaa sijoittuminen! Hienosti Kerttu kuitenkin esiintyi alussa :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat