Sivut

maanantai 10. marraskuuta 2014

Jyväskylä kv

Oltiin siis Marfidal Facing The Wind "Kertun" kanssa lauantaina näyttelyssä. Paikalle saapui Kertun kasvattaja, -emä, -veli ja 2siskoa. Kaikki muut meidän poppoosta saivat eh.:n, joten mietitytti miten käy, mutta Kerttuhan ansaitsi itselleen erin! Kilpailu luokassa ei sitten enää sijoituttu, mutta junnu narttuja oli yhteensä 10, joten ei sitä sijoittumista voinut olettaakaan. Myöhemmin Marfidal.in kasvattaja ryhmä oli vielä kasv.4! Wippii, hieno päivä! :) Lisäksi pyörin bokseri kehällä, kävin ostamassa Siirille luita, katoin muiden rotujen kehiä, jotka oli whippettien jälkeen siinä kehässä jne. Tässä Kertun arvostelu:

"Hyvä koko. Narttumainen kokonaisuus. Sopiva luuston vahvuus ja mittasuhteet. Pää voisi olla hieman pitempi ja kuono täyteläisempi. Hyvä lapakulma. Hyvä rintakehän syvyys. Hyvä selkälinja. Hyvät takakulmaukset. Kokonaisuutena vielä pentumainen, saa kauttaaltaan vielä kiinteytyä ja saada lisää lihaksia".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat