Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Kaikenlaista.



Keskiviikkona käytiin koira uimalassa. Siiri ui vasta n.1,5m:n pätkiä niin, että uittaja vei Siirin rampilta pois päin ja neiti ui rampille. Hienosti meni! :) Sisukin ui todella hienosti, kierroksia en tälläkertaa muistanut laskea. Kyllä oli väsynyttä porukkaa taas sen jälkeen ;). Samalla ostettiin koirille ennakkoon joululahja, eli 10kerran sarjakortti. Tai eiköhän ne aattona vielä jotain herkkuja saa ;). Mutta isoin lahja oli tossa. Veikkaampa, että varmasti niiden mielestä varmasti varsin hyvä lahja :D.

Jouluun liittyen..en aijo tänne blogin puolelle tehdä joulu kalenteria, mutta meidän ig:hen (team.s_ft.jukka_ja_lainakoirat), meinaan joka päivä joulukuussa laittaa jonkun kuvan! :) Lisäksi.. sunnuntaihin asti on aikaa lähettää kysymyksiä! Nyt niitä ei hirveesti oo tullu, eli jos niitä ei tule enempää, ei ole mitään järkeä tehdä sitä postausta. Erikoispostaus on luvassa, koska teitä lukijoita on nyt sen 10kpl. :) Tietty kaikki SAA ja PITÄÄ liittyä lukijaksi! Ja ajattelinkin yhdistää nämä kaksi asiaa..1.12 tulee sekä erikoispostaus, että ensimmäinen "joulukalenterin" kuva! :)
Sisu meni eilen Eijalle hoitoon ja tulee sitten la tai su takaisin kotiin. Varsin tyytyväisenä se sinne näytti jäävän :D. Yön oli kuulemma valvottanut, toivottavasti ensi yö menee paremmin. Siiri on ihan innoissaan, kun saa kaiken huomion meiltä :D. Neiti oli tänään tullut äitiä eteisessä vastaan töitten jälkeen, ja tosiaan tuo asustaa nykyään päivät kylppärissä, kun seinä oli jo yksi päivä saanut hammasta. Vaan tänäänpä oli sitten portti kaatunut ja neiti eteisessä. Ikää tosiaan 9vko, mihinköhän ton kanssa vielä joudutaankaan? :D

Siirin ruokinnasta muuten..vaihdetaan Siirin nappulat pikkuhiljaa golden eagleen, nyt sillä on menossa rc-eagle-purenatural-sekoitus :D. Saatiin tosiaan syksyllä yhdestä mätsäristä mitä oltiin järkkäämässä, paljon purenaturalin pentu ruoan näytepusseja, niin niitä nyt sitten syötetään samalla pois. Lisäksi neiti saa pentu neuta ja naudan jauhelihaa. Hyvin uppoo :). Vaikka tuo on kuulemma hieman läski, joten ruoan määrää on jo vähennetty :,D. Ollaan treenailtu pikkuhiljaa seisomista, pyörimistä, istumista ja luoksetuloa sekä ollaan tehty saalisleikkiä. Tuo on kyllä ihan super <3. Kokoajan tosi iloinen ja oppii nopeasti..helppo kouluttaa, ainakin vielä :D. Pysyispä se aina tuollaisena <3.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat