Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Saanen esitellä..

 

..Ferito`s Basia Me alias Siiri <3. Siiri kotiutui eilen illalla ja kotiutuminen meni paremmin, kuin olisi voinut kuvitella :). Automatkan joko nukkui mun sylissä tai ihmetteli maailman menoa. Kotiin kun päästiin Siiri tutki ensin paikat ja sen jälkeen pääsi tutustumaan Sisuun. Alussa vähän ihmetytti Sisun ihmeelliset äänet, mutta sen jälkeen jo tulivat hyvin toimeen ja vähän leikkivätkin. Kaulapanta on vielä ihan outo juttu ja se kutittaa hirveesti, mutta eiköhän siihenkin totuta, kun kaupungissa asutaan.

Yö meni nukkuessa, riehuessa, nukkuessa, pissatessa, riehuessa, nukkuessa jne. Ruoka on maistunut ihan super hyvin. Pentuneu ja nappulat kelpaa ;).

Tänään aamulla kämppä sai kyllä kyytiä ja välillä pelotti, milloin jommankumman polvet katkee. Sisu ja Siiri vetivät varmaan 2h rallia putkeen. Siiri varasti Sisulta luut, lelut, hyppi herran päälle jne. :,D Tälläkinhetkellä leikkivät lelulla yhdessä :). Johan ne 15min. nukku ;). Oon kyllä ihmetelly, kuinka hyvät hermot Sisulla on ollu! Mutta selkeesti Sisukin on nauttinut kaverin seurasta :).

Eilen käytiin myöskin ennen Siirin hakua Kertun kanssa näyttelyssä varsin ERINomaisin tuloksin, mutta kirjoitan siitä myöhemmin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat