Sivut

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kolme yötä pentuun on..:D

Mitäs kaikkea pentu tarvitse? Hihnan ja herkkuja.. :D

Saako hyppiä, kiljua ja riehua? :D Kolmen yön päästä se tapahtuu..meille muuttaa pentu!! <3 Lauantailta tulossa myöskin my day, koska sillon tapahtuu muutakin jännää ;). Kaikki tarvittava on jo ostettu (kröhöm..ehkä jo puol vuotta sitten :D), kengille raivattu tilaa kaappiin (jostain syystä äiti ei ihan luota, että kengät sais olla rauhassa, jos ne on esillä ;D) jne. <3

Siirinhän tulee syömään tod.näk. 50/50 periaatteella neuta ja nappuloita, kuten Sisukin syö nyt. Nappula merkki on tosin vielä hieman auki, sillä kasvattaja on syöttänyt pennuille ja osalle koiristaan royal cania, mutta me taas syötettiin Pomolle Golden Eaglea ja se on ollut älyttömän hyvä sekä tutkimusten perusteella siinä on juuri oikea määrä vitamiineja. Yksi royalin 3kg pussi tuolla kaapissa on jo, kun se saatiin kasvattajalta, eli se syötetään ainakin pois ensimmäiseksi, mutta katotaan siirrytäänkö sitten eagleen vai vasta myöhemmin, mutta eagleen me siirrytään jossain vaiheeassa jokatapauksessa, koska sitten Sisukin voi syödä sitä. Tai heti kun saa mätsäri ruokansa syötyä loppuun, niitä nyt puputettu viimeset 3kk (..joskus koirastakin voi olla hyötyä..) :D.

Ja koska pennulla täytyy olla paljon leluja :D.


 Hui, tässähän rupes jo ihan jännittää..:D. Saa nähä millanen monsteri sieltä tulee. Lauantaina kun oltiin katsomassa pentuja, niin Siiri veti varmaan 2m.ä sen veljeä hännästä perässään. Mahto vähän sattua veikkaa :D. Hyvästi Sisun korvat ;). Sellanen "hauska" juttu sattui myös, että allekirjoittaneella sattuu olemaan parikin koetta ensi viikolla, joiden arvosanat on suh`t tärkeät. Hmm..kiitos vaan opettajat! x/ Tässä muutama kuva, jotka on ollu jo 5pv. facebookissa, mutta tänne en ole vielä kerennyt ("kerennyt") niitä lisäämään :D.




1 kommentti:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat