Sivut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

"Niin paljon tehtävää, ettei pysty pysyy paikoillaan. Tie kutsuu, mun on mentävä".

Siinä olis varmaan Siirin motto :D. Montakohan kertaa tänäkin aamuna sanoin sille: "älä sählää"? Ei jaksa laskee..siinä ajassa, missä Sisu kerkeää tekemään yhden asian, Siiri tekee 4. Viimeiset pari päivää ollaan  oltu tekemättä juuri mitään. Ollaan vaan eletty arkea. Yksinolo ajat nuo on rajattu niin, että Sisu on portin takana mun huoneessa ja Siiri on keittiö + eteinen-akselilla. Tuhoilta on ainakin vielä vältytty. No okei, käytiin me tänään mustissa ja mirrissä hakemassa kupongeilla saatavat dentastixit ja barf-pötköt. Samalla punnittiin Siiri ja likalla on painoo 5.7kg :). Siiri hurmas myyjät ;).

Siiri on kyllä ollut ihan älyttömän reipas..pihalla rupeaa jo lähtemään omille teillensä, jos ei ole ite valppaana. Hyvin kyllä tulee takaisin "Siiri,Siiri,Siiri.." lässytyksellä. Josko sitä kohta siihen pantaankin totuttaisiin kunnolla, kovasti sitä on treenattu. Toissapäivänä meillä kävi Kerttu kylässä. Kertulla oli varmasti hirveen kivaa, kun molemmat meiän koirat piiritti sen ja Siiri yritti roikkua sen korvissa :D. Eilen nähtiin myöskin se Muru-labbis, mistä aiemmin kerroin. Hienosti mun sylistä haisteli Murua ja heilutti häntää :). Vielä ei päästetty sen enempää tutustumaan, kun Muru on suht energinen. Tänään mustissa ja mirrissä Siiri osoitti rohkeuttaan haluamalla kovasti mennä muiden koirien luo, mutta ei vielä päästetty, kun rokotuksia ei vielä ole.
Eilen leikattiin ekaa kertaa Siiriltä kynnet. Hienosti antoi leikata, vain muutaman kerran vingahti, mutta muuten pysyi ihan hiljaa :). Reipas tyttö <3. Tässäpä meidän uudet treenivihot. Täytyy aktivoitua päivittämään niitä ihan kansien takia :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat