Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kuukauden tavoite: lyhyet ja ytimekkäät treenit. Treenien kunnolla suunnittelu.



Viime kuun tavoitteeksi asetin ovikellolle ja muille koirille haukkuminen pois. Noh..voin sanoa, että muille koirille haukkuminen on mennyt kyllä asteen eteenpäin. Edelleenkin tuo haukkuu niille alussa, mutta kun kiellän, niin se loppuu. Ovikellolle haukkumista on kyllä vielä aika kesken. Täytyy ruveta ennakoimaan vieraiden tuloon niin, että on valmiina komentamaan Sisua jo ennen kuin se aloittaa haukkumisen.

Seuraavankuun  tavoitteeksi laitan "lyhyet ja ytimekkäät treenit. Treenien kunnolla suunnittelu". Eli..lyhyet ja ytimekkäät treenit tarkoittaa siis sitä, että treenataan sitä asiaa, mitä haluan että treenataan ja kun se ollaan saaatu pari kertaa onnistuneesti tehtyä, niin lopetetaan treenit. Treenien kunnolla suunnittelu on myös tärkeää ja nyt siihen sitten panostetaan entistä enemmän :). Kuvat ei tälläkertaa oo parhaimmat, mutta nää on ainoot, mitä nyt on Sisusta tällähetkellä uusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat