Sivut

maanantai 24. marraskuuta 2014

"Ei oo olemassakaan oikotietä onneen..".

Sisko ja sen veli <3 <3

Flunssaisena yritän tänne edes jotain kirjoittaa, katsotaan kuinka hyvin pystyn ajattelemaan :D.  Tässä vajaan viikon aikana onkin kerennyt tapahtua vaikka mitä! :) Viime torstaina käytiin katsomassa ranskanbulldoggi Jamoa. Jamo ja Sisu riehuivat ihan täyttä koko ajan. Siirikin osallistui leikkiin aina välillä, mutta sillä oli senverran kylmä, että oli aika paljon äitin sylissä. Vaan kylläpä  Siiri pisti bulldoggit ruotuun! :D
Bullilla on halvat huvit :D.
Siiri pistää jäbät ruotuun ;).
Supisupi ;).
Lauantaina käytiin Siirin kanssa toko treeneissä :). Ensimmäisellä kierroksella kokeiltiin lelu palkkausta. Kotona olen tehnyt havainnon, että tuo tykkää paljon enemmän namuista, kuin leluista. Ja nyt se näkyi taas. Alussa Siiri lähti hienosti pienen patukan perään, mutta sitten into loppui ja neiti keksi kaikkea omaa tekemistä, kuten mm.kasvattajan luo karkaamista, yleisöön katsomista yms. Toisella kierroksella tehtiin saalisleikkiä, mutta jauhelihan avulla..nyt oli ihan eri ääni kellossa! :D Lopuksi otettiin vielä vähän seuruun alkeita, pari temppua ja luoksetulo. Kyllä oli illalla väsynyt tytsy ;). Eilen Siiiri täytti 9viikkoa, joten tässä neidin posetus kuvat. Ei muuten ollu helppoo saada noin villi pentu pysymään paikallaan! 
Ferito`s Basia Me "Siiri" 9vko <3
"Ruokaa..!!"
Eilen käytiin myöskin ensin Reinon kanssa koiratanssi treeneissä ja sitten Sisun kanssa agility treeneissä. Repen treeneissä ruvettiin pohtimaan meidän koreografiaa ja vähän, että vois pikkuhiljaa ottaa käsi apuja pois. Saatiin läksyksi miettiä kotona koreografiaa. Meillähän on siis jo musiikki valmiina, kunhan vaan päättäis siihen mitä liikkeitä tehdään ja missä järjestyksessä :D. Toisaalta taas en pidä koreografian kanssa mitään paniikkia, koska kisoihin mennään vasta ens keväänä, ja jos nyt jo rupean sitä Repellä hinkkaamaan, voi olla että se on jo ennen kisoja kyllästynyt siihen..alku ja loppu liikkeet on kuitenkin jo päätetty. Ja tosiaan meidän taustamusiikki on maailma on sun Diandran versiona. Parasta just nyt kävi myös kielessä, mutta ei me niin nopeita olla :D.
Väillä toko treeniä :D.
Agi treeneissä tehtiin ensin joko 3aitaa tai 3aitaa +putki. No..me valittiin jälkimmäinen. Kaksi ekaa aitaa meni hyvin, mutta kolmas jouduttiin varmaan 3kertaa ottaa uusiksi, kun Sisu olis halunnu juosta sen ohi. Putkella tuo jäi haistelemaan numero lappua :,D. Onneksi sitten meni huomautuksella hienosti putkeen (y). Sitten treenattiin putki + aita jolla takaakierto + sama putki- rataa pari kertaa. Hienosti meni! Ja tässä kohtaa olen kyllä ylpeä Sisusta..aika lähellä noita esteitä oli juuri ennen meidän vuoroa ollut rähinä, mistä Sisu siis syttyy heti, mutta kun putken jälkeen sanoin sille napakasti täällä, ei se karannut koirien luo :).. Käännökset oli myös aika makeita. Sitten treenattiin pöytää ja puomia erikseen ja jos halusi vielä tuo rata. Sisu haukkui vain pari kertaa muille koirille ja lopetti sen heti, kun kielsin sitä, eikä lähtenyt sen enempää muiden rähinöihin mukaan :).
"Kierrä"
Puomia.
Ja huomhuom! Osallistukaas kysymyspostaukseen! Tää viikko on vielä aikaa kysyä kysymyksiä!! Kysymyspostauksesta enemmän tietoa edellisessä postauksessa..:) Onnittelut jos jaksoit lukea postauksen kokonaan :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat