Sivut

torstai 12. kesäkuuta 2014

Uinti treenejä.

Ollaan nyt muutamaankin otteeseen käyty viime uinti-päivityksen jälkeen uittamassa Sisua. Kuumina päivinä täytyy olla suorastaan kiitollinen, että tällainen laji on keksitty! Pääasiassa on mennyt varsin hyvin ja kyllä huomaa, että uimalassa käynti tuli tarpeeseen! Sisusta huomaa, että se osaa jo uinti tekniikan vaikka itse ei olisikaan siinä vierellä.

Pari viikkoa sitten käytiin pariinkin otteeseen iskällä ollessa uimassa. Siellä on tosi huono pohja, joten hirveen pitkiä lenkkejä ei tehty, mutta niin..pääasiassa, kun oltiin yhteisymmärryksessä siitä, mihin suuntaan mennään, meni hyvin ;).

Viime viikolla käytiin tässä äitin lähellä olevassa rannassa. Laitoin Sisun kiertämään laituria ja sehän meni tosi hyvin! Herra keskittyi tosi hyvin ja itse siis kävelin laiturilla, toki koira oli hihnassa varmuuden vuoksi.

Eilen käytiin toisella äiin lähellä olevalla rannalla ja sielläkin meni varsin hienosti. Oma ohjaus olisi saanut olla parempaa. Tässä video materiaalia tuolta kerralta:

P.s. Ne keikka videot:

Michael Gabriel- anna mä meen feat. Diandra

Robin-Tilttaamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat